Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Μπορεί ο χαρακτήρας του να πέθανε στα πρώτα επεισόδια του Σασμού, ωστόσο πολύ σύντομα θα δούμε και πάλι τον Τάσο Νούσια στην επιτυχημένη σειρά του ALPHA, φυσικά μέσα από κάποιο flashback, μιας και βρισκόμαστε κοντά στο να μάθουν όλοι τον πραγματικό δολοφόνο του.

Ο ίδιος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Happy Day και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη συμμετοχή του στη νέα σειρά του ΑΝΤ1 με τίτλο «Μάγισσα» (δείτε εδώ την υπόθεση), εκεί όπου θα παίζει μαζί με την Κατερίνα Λέχου.

Η αποκάλυψη του Τάσου Νούσια για την επιστροφή του στον Σασμό

Στην ερώτηση για τη σειρά του ALPHA, ο έμπειρος ηθοποιός απάντησε πως όλα δείχνουν πως θα επιστρέψει, ενώ τόνισε πως τα γυρίσματα της «Μάγισσας» δεν επηρεάζονται από τη συμμετοχή του στον Σασμό μιας και η σειρά θα βγει στον αέρα στο δεύτερο μισό της σεζόν.

Η εξομολόγηση της Βέρας Μακρομαρίδου για την κοινή ερωτική σκηνή που είχαν

Η Βέρα Μακρομαρίδου βρέθηκε ως καλεσμένη στο The 2night Show το βράδυ της Δευτέρας 10/10 και, πέρα από την απώλεια της μητέρας της, μίλησε και για την σειρά στην οποία πρωταγωνιστεί, τον Σασμό. Εκεί χρειάστηκε να συνεργαστεί με τον Τάσο Νούσια, με τον οποίο έπρεπε να παίξουν μαζί και σε μία ερωτική σκηνή.

Αυτό ήταν αρκετά δύσκολο για την ηθοποιό, διότι θα έμενε γυμνή μπροστά σε όλο το συνεργείο, με έναν άνθρωπο που δεν γνωρίζει στην πραγματικότητα. Παρόλα αυτά, εκείνος την βοήθησε και έτσι κατάφεραν να δημιουργήσουν ένα άρτιο αποτέλεσμα, χωρίς να υπάρξει κάποιο πρόβλημα.

«Ντρεπόμουν. Φοβόμουν το πόσο θα τραβήξει το γδύσιμο, τι θα φανεί και ότι είναι 30 άνθρωποι μπροστά μου εκείνη την ώρα. Τελικά, ο Τάσος είναι πολύ σοβαρός επαγγελματίας και βοήθησε πάρα πολύ. Ουσιαστικά, τον ακολούθησα και έτσι βγήκε», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Σασμός: Πόσα εκατομμύρια τηλεθεατές παρακολούθησαν το χθεσινό (10/10) επεισόδιο

Σασμός: Η Άννα αποκαλύπτει στον αστυνόμο όσα της εξομολογήθηκε μεθυσμένος ο Κώστας - Θα πέσει στην παγίδα του