Από Πέννυ Μαστοράκου

Την εξέλιξη αυτή, η αλήθεια είναι πως δεν την είχαμε προβλέψει, και είχαμε πεισθεί για τις καλές της προθέσεις (για κάποιας άλλης τις προθέσεις ωστόσο όχι), και την βοήθειά της απέναντι στην Αθηνά, όμως αποδείχτηκε η χειρότερη όλων, και με το ύπουλο σχέδιό της αργήσαμε να την καταλάβουμε!

Ο λόγος για την Γη της Ελιάς, και την Βαγγελιώ (την οποία στόλισε το Twitter για τον χαρακτήρα της) η οποία έγινε κυριολεκτικά άλλος άνθρωπος, και έχει ξεκινήσει και κάνει την ζωή της Αθηνάς μαρτύριο, από εκεί που ήταν το πιο έμπιστο και κοντινό της άτομο, πλέον έχει γίνει εφιάλτης!

Η Βαγγελιώ κάνει μαρτύριο την ζωή της Αθηνάς στην φυλακή

Ο ρόλος της λοιπόν άλλαξε απότομα στην σειρά, και το αληθινό της πρόσωπο είναι ο τρόμος της Αθηνάς, η οποία θα καταλάβει πολύ σύντομα το θέατρο που της έπαιζε και θα την απειλήσει να την αφήσει ήσυχη! Η Βαγγελιώ όμως δεν παίρνει από λόγια, και το σχέδιό της είναι άλλο, και έτσι θα βάλει άτομα να την σαπίσουν στο ξύλο, και αυτό θα είναι μόνο η αρχή...

Η Μαρία κάνει κόμμα με τον Δημοσθένη

Το όνομα της Αθηνάς με τη δίκη της να εξελίσσεται στα περισσότερα επεισόδια του Β' κύκλου στη ''Γη της ελιάς'' ακούγεται συνεχώς. Μετά την απολογία της, όπως είναι φυσικό το δικαστήριο είχε έτοιμη την ετυμηγορία του, και τα πράγματα στο μέλλον θα είναι πολύ δύσκολα για εκείνη.

Ένοχη κρίθηκε η αγαπημένη γυναίκα του κοινού και μάλιστα καταδικάστηκε με ισόβια. Η έφεση θα είναι κάτι, που θα δούμε στα επόμενα επεισόδια, όμως η μέχρι να συμβεί αυτό την Παρασκευή 7/10 θα δούμε την μητέρα της να ζει τον απόλυτο εφιάλτη για το μέλλον της κόρης της και έτσι απευθύνεται στον Δημοσθένη: «Θα περάσει πολλά χρόνια φυλακή, υπάρχει το εφετείο, μου έδωσαν ελπίδες, αλλά προτιμώ να κρατάω μικρό καλάθι».

Ο Δημοσθένης από την πλευρά του θέλει να δημιουργήσει μια ασφάλεια στη μητέρα, που ξέρει πως η Αθηνά δεν είναι ικανή να επιβιώσει σε ένα τέτοιο περιβάλλον, ωστόσο ο άντρας τη διαβεβαιώνει πως: «Θέλω να βοηθήσω την κόρη σας να διαβιώσει καλά στις φυλακές, έχω κάποιες γνωριμίες με ισχυρή επιρροή».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γη της Ελιάς Spoiler: «Διαλυμένη» η οικογένεια Στεφανέα με την αρπαγή του μωρού - Η σκηνή που θα συγκινήσει το κοινό

Γη της ελιάς spoiler: Το πρόσωπο που θα ''μαλακώσει'' τον Δημοσθένη - Μπαίνει στη ζωή του η...