Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Η Γη της Ελιάς, επιστρέφει απόψε (11/10) με ένα νέο επεισόδιο, στο οποίο θα δούμε την Κατερίνα να οργανώνει την αρπαγή του μωρού του Φίλιππου και της Βασιλικής (δείτε εδώ ποιοι θα την ανακαλύψουν), την ώρα που ο Άρης υποψιάζεται πως λέει ψέματα για το πρόβλημα υγείας της.

Τι θα δούμε σήμερα (11/10) στη Γη της Ελιάς

Όλο και περισσότεροι πολίτες καταθέτουν χρήματα για να βοηθήσουν την Κατερίνα, αγνοώντας πως πρόκειται για μια καλοστημένη παγίδα. Στο μεταξύ ο Άρης είναι ο μόνος που έχει υποψίες, ενώ ταυτόχρονα η Μαρίνα παρατηρεί πως η Κατερίνα φέρεται περίεργα και φλερτάρει με τον Αλέξη.

Η επανασύνδεση του Κουράκου με την Ιουλία παγώνει την Ευτυχία που είχε πιστέψει πως κάτι μπορεί να συμβεί μεταξύ τους, ενώ το ζευγάρι την ίδια ώρα παλεύει να βρει τα πατήματά του, αλλά η αμηχανία ανάμεσά τους είναι έκδηλη.

Γη της Ελιάς Μαρίνα Ιουλία

Την ίδια στιγμή η Ισμήνη αποκαλύπτει στον Λυκούργο τις κινήσεις που κάνει η Αλκμήνη προς τον Κωνσταντίνο: «Μπαμπά μου, τον φλερτάρει ανοιχτά μπροστά μου, το καταλαβαίνεις;», του λέει και τον αφήνει άφωνο: «Τι λες; Πότε πρόλαβε κιόλας;», αναρωτιέται.

Ο Δημοσθένης συζητά με τους υπόλοιπους για το προεκλογικό του πρόγραμμα και η πρώτη σύγκρουση με τον Στάθη δεν θα αργήσει να έρθει, ενώ ο Θανάσης αυτή την φορά προσπαθεί να αποσπάσει χρήματα και από την Αναστασία, παριστάνοντάς της τον ερωτευμένο. Τελικά η Κατερίνα προχωράει με το σχέδιό της και διατάζει τον συνεργάτη της: «Κανόνισε τις λεπτομέρειες, η απαγωγή θα γίνει και σύντομα» και οι δυο τους συνεννοούνται πώς θα απάγουν το μωρό της Βασιλικής και του Φίλιππου.

Τι θα δούμε στο επόμενο επεισόδιο

Η απόπειρα αρπαγής του μωρού ταράζει πολύ την οικογένεια Στεφανέα και, έπειτα από παρότρυνση του Λυκούργου, πηγαίνουν όλοι μαζί στην αστυνομία για να καταγγείλουν το συμβάν. Ωστόσο η περίεργη συμπεριφορά της Κατερίνας απέναντι στον Αλέξη και τον Αρη κινεί τις υποψίες τόσο της Εύας όσο και της Βασιλικής, που αρχίζουν να υποψιάζονται ότι μπορεί να έχει σχέση με την απαγωγή.

Την ίδια ώρα η Αλκμήνη εξομολογείται το σχέδιό της στον Λυκούργο και αποφασίζει να τα παίξει όλα για όλα προκειμένου να ξανασμίξουν ο Κωνσταντίνος και η Ισμήνη. Στο μεταξύ η Μυρτάλη βάζει την Ευτυχία στο στόχαστρο, θεωρώντας πως έχει πλευρίσει τον Κουράκο. Λίγο αργότερα όμως η Ευτυχία ζει έναν ακόμη εφιάλτη καθώς έρχεται αντιμέτωπη με την πικρή αλήθεια. Συναντάει τον Γιώργη και τον ρωτάει ευθέως: «Είναι αλήθεια ότι εσύ και Ιουλία τα ξαναβρήκατε;», του λέει πικραμένη και ο Γιώργης της το επιβεβαιώνει: «Ναι Ευτυχία, ξαναγύρισα στην Ιουλία.

Είπαμε να δοκιμάσουμε μια ακόμα φορά αν μπορεί να σωθεί ο γάμος μας», της απαντάει. Την ίδια ώρα ο Στάθης διατηρεί σκληρή στάση απέναντι στην Εύα, η οποία αποφασίζει να σταματήσει να τον παρακαλάει. Παράλληλα ο Χρήστος και η Μυρτάλη έρχονται όλο και πιο κοντά, προκαλώντας την οργή του Αλέξη, ενώ ο Ισίδωρος συμβουλεύει την Ιουλία: «Ιουλία, άκουσέ με και πάρ’ το απόφαση να προχωρήσεις και να κάνεις άμεσα ένα παιδί με τον Κουράκο. Μόνο έτσι θα σώσεις τον γάμο σου», της λέει.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γη της ελιάς spoiler: Το πρόσωπο που θα ''μαλακώσει'' τον Δημοσθένη - Μπαίνει στη ζωή του η...

Γη της ελιάς: Στάθης και Ράινα έρχονται κοντά - Ένα κάλεσμα θα τον βάλει σε διλλήματα