Από Ελένη Μήτση

Ο Κούλλης Νικολάου βρέθηκε τη Δευτέρα 10/10 στην εκπομπή ''ελένη'' και μεταξύ των όσων είπε για τη ζωή του μίλησε και για το ρόλο του Δημοσθένη, τον οποίο υποδύεται στη σειρά ''Γη της ελιάς''.

Ο ίδιος μπορεί να κάνει ένα άνθρωπος, που ζει σε περίεργα κυκλώματα και για πολλούς να έχει κάνει δύσκολη τη ζωή της Ασπασίας, αλλά όπως αποκάλυψε θα τον δούμε στη συνέχεια να ''μαλακώνει'' με την έλευση των παιδιών του στη ζωή του (δείτε εδώ τις δηλώσεις του Γεωργίου για τους νέους ηθοποιούς της σειράς).

To spoiler του Κούλλη Νικολάου για τη ''Γη της ελιάς''

«Δεν έχω καμία σχέση με τον ‘Δημοσθένη’. Ξεγελάω τη Βάνα και τον Αντρέα να βάζω κάποια στοιχεία του Κούλλη στον ‘Δημοσθένη’ για να τον κρατάω σε μια ζεστασιά. Τους έχω τυφλή εμπιστοσύνη. Μέχρι τώρα έχω ακούσει τα εξ’ αμάξης από τον κόσμο για τον ‘Δημοσθένη’. Ο θεατής έχει το δικαίωμα να σχολιάζει. Δεν απαντάω στα σχόλια, έχω ακούσει πάρα πολύ κακά πράγματα».

«Ο ‘Δημοσθένης’ με ιντριγκάρει πάρα πολύ. Δεν έχει καμία σχέση με τα μεγάλα εγκλήματα στη σειρά. Είναι ένας γραφικός τύπος έχει τα δικά του κυκλώματα, δεν φτάνει σε σοβαρά εγκλήματα, έχει και μια κωμικότητα. Με την ‘Ασπασία’ είναι το τέλειο ζευγάρι. Θα συμβούν πάρα πολλά πράγματα και αυτό είναι το τυχερό μας χαρτί γιατί είναι η εξέλιξη του σεναρίου.

«Θα δούμε απίστευτα πράγματα. Μπαίνει η κόρη του ‘Δημοσθένη’ και θα κάνει τη ζωή του άνω κάτω. Θα δούμε τον ‘Δημοσθένη’ με την ‘Αρετή’. Η ‘Αθηνά’ θα βγει από τη φυλακή γιατί θα τη βοηθήσει ο ‘Δημοσθένης’. Μήπως είναι οι ενοχές του για την ‘Αθηνά’ που τον κάνουν να θέλει να τη βοηθήσει;».

Η Μαρία κάνει κόμμα με τον Δημοσθένη

Το όνομα της Αθηνάς με τη δίκη της να εξελίσσεται στα περισσότερα επεισόδια του Β' κύκλου στη ''Γη της ελιάς'' ακούγεται συνεχώς. Μετά την απολογία της, όπως είναι φυσικό το δικαστήριο είχε έτοιμη την ετυμηγορία του, και τα πράγματα στο μέλλον θα είναι πολύ δύσκολα για εκείνη.

Ένοχη κρίθηκε η αγαπημένη γυναίκα του κοινού και μάλιστα καταδικάστηκε με ισόβια. Η έφεση θα είναι κάτι, που θα δούμε στα επόμενα επεισόδια, όμως η μέχρι να συμβεί αυτό την Παρασκευή 7/10 θα δούμε την μητέρα της να ζει τον απόλυτο εφιάλτη για το μέλλον της κόρης της και έτσι απευθύνεται στον Δημοσθένη: «Θα περάσει πολλά χρόνια φυλακή, υπάρχει το εφετείο, μου έδωσαν ελπίδες, αλλά προτιμώ να κρατάω μικρό καλάθι».

Ο Δημοσθένης από την πλευρά του θέλει να δημιουργήσει μια ασφάλεια στη μητέρα, που ξέρει πως η Αθηνά δεν είναι ικανή να επιβιώσει σε ένα τέτοιο περιβάλλον, ωστόσο ο άντρας τη διαβεβαιώνει πως: «Θέλω να βοηθήσω την κόρη σας να διαβιώσει καλά στις φυλακές, έχω κάποιες γνωριμίες με ισχυρή επιρροή».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γη της Ελιάς Spoiler: «Διαλυμένη» η οικογένεια Στεφανέα με την αρπαγή του μωρού - Η σκηνή που θα συγκινήσει το κοινό

Γη της Ελιάς: «Μωρή σιχαμένη Βαγγελιώ!» - Οργή στο Twitter για την πλεκτάνη της Βαγγελιώς στην Αθηνά