Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Ραγδαίες αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του Mega, Γη της Ελιάς και το TV24 σας έχει το spoiler που θα σας συγκλονίσει για τη στιγμή που η Κατερίνα θα δώσει την εντολή για την αρπαγή του μωρού του Φίλιππου και της Βασιλικής.

H Κατερίνα προχωράει με το σχέδιό της και διατάζει τον συνεργάτη της: «Κανόνισε τις λεπτομέρειες, η απαγωγή θα γίνει και σύντομα» και οι δυο τους συνεννοούνται πώς θα απάγουν το μωρό της Βασιλικής και του Φίλιππου.

Γη της Ελιάς

H οικογένεια Στεφανέα καταρρέει με την αρπαγή του μωρού στη Γη της Ελιάς

Η απόπειρα αρπαγής του μωρού ταράζει πολύ την οικογένεια Στεφανέα και, έπειτα από παρότρυνση του Λυκούργου, πηγαίνουν όλοι μαζί στην αστυνομία για να καταγγείλουν το συμβάν. Ωστόσο η περίεργη συμπεριφορά της Κατερίνας απέναντι στον Αλέξη και τον Άρη κινεί τις υποψίες τόσο της Εύας όσο και της Βασιλικής, που αρχίζουν να υποψιάζονται ότι μπορεί να έχει σχέση με την απαγωγή, ενώ το κοινό έχει ήδη δείξει την απέχθειά του για τον συγκεκριμένο χαρακτήρα.

Τι θα δούμε σήμερα (10/10) στη Γη της Ελιάς

Η Χάιδω ανοίγει στην τράπεζα ειδικό λογαριασμό για την Κατερίνα και τις πρώτες καταθέσεις κάνουν ο Ισίδωρος και ο Μάνος. Παράλληλα, ο Θανάσης καταφέρνει με τον τρόπο του να αποσπάσει κι άλλα χρήματα από την Αρετή, η οποία έχει το μυαλό της στα μάγια που θέλει να κάνει στη Βασιλική και τον Στάθη, και δεν καταλαβαίνει τις αληθινές προθέσεις του. Την ίδια στιγμή ο Αλέξης πηγαίνει στο σπίτι της Μυρτάλης και κάνει διάρρηξη. Τρελαμένος μπαίνει μέσα και φτάνει στην κρεβατοκάμαρα. Εκεί βλέπει κάτι που τον καταρρακώνει. Η Μυρτάλη και ο Χρήστος κοιμούνται μαζί.

Γη της Ελιάς

Στο μεταξύ ο Αποστόλης από φόβο να μη φύγει η Άννα, δέχεται τελικά να συγκατοικήσουν η Αννα και ο Λεωνίδας μαζί του: «Εντάξει, το σκέφτηκα, από το να φύγεις, καλύτερα να έρθει ο Λεωνίδας εδώ να μείνει μαζί μας. Πες του να φέρει τα πράγματά του». Λίγο αργότερα η Άννα μαθαίνει ότι η Ιουλία και ο Γιώργης μένουν μαζί ξανά και όταν βλέπει την Ευτυχία της μεταφέρει τα δυσάρεστα νέα: «Ευτυχία μου, ξέρω ότι θα στενοχωρηθείς με αυτό που θα σου πω, αλλά θα το μάθεις έτσι κι αλλιώς. Ο Κουράκος είναι ξανά μαζί με την Ιουλία. Μάλλον τα ξαναβρήκανε», της λέει και η κοπέλα μόνο που δεν λιποθυμάει από το σοκ.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γη της Ελιάς: «Μωρή σιχαμένη Βαγγελιώ!» - Οργή στο Twitter για την πλεκτάνη της Βαγγελιώς στην Αθηνά

Γη της Ελιάς - spoiler: Ο Χρήστος όπως δεν τον έχουμε ξαναδεί! Μαθαίνει την προδοσία της και διώχνει την...