Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Λίγες ώρες έχουν μείνει μέχρι τη μεγάλη πρεμιέρα της σειράς «Αυτή η Νύχτα Μένει» του ALPHA. Η Κόρα Καρβούνη είναι μία εκ των πρωταγωνιστών που μάλιστα αναμένεται να μας απασχολήσει ιδιαίτερα μιας και υποδύεται την «Νίτσα».

Η Νίτσα, ο φύλακας άγγελος της Ζέτας (δείτε εδώ όλα όσα δεν γνωρίζατε για την Ηλιάνα Μαυρομάτη που την υποδύεται), είναι μια γυναίκα που κέρδισε τη ζωή με τον τσαμπουκά της. Ακόμα κι όταν η ζαριά ήταν ανάποδη γι αυτήν. Πατάει στη γη, κοιτάει ψηλά, αλλά δε συγχωρεί εύκολα… ούτε τον εαυτό της….

Όλα όσα δεν γνωρίζατε για την Κόρα Καρβούνη

Η ηθοποιός, γεννήθηκε στην Αθήνα το 1980. Το 2002 αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου. Είναι ηθοποιός με συμμετοχές στον κινηματογράφο και την τηλεόραση, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στη Νότια Κορέα, την Αμερική και την Ιταλία.

Στην τηλεόραση έχει εμφανιστεί σε ταινίες όπως "Άμυνα ζώνης", "Το 10", "Άγρια παιδιά" και "Καρυωτάκης" ενώ στον κινηματογράφο είναι χαρακτηριστικές οι ερμηνείες της στις ταινίες: Tungsten (2010) και J.A.C.E. (2011).

Κόρα Καρβούνη Αυτή η Νύχτα Μένει

Το 2006 τιμήθηκε ως η Καλύτερη Ελληνίδα Ηθοποιός από το περιοδικό Αθηνόραμα. Έχει λάβει δύο βραβεία από την Ελληνική Ακαδημία Κινηματογράφου: Β' Γυναικείου Ρόλου για το J.A.C.E. (2013) και Α' γυναικείου ρόλου για το September (2014).

Ο σύντροφός της

«Είμαι άνθρωπος αρκετά σταθερός. Δεν μου αρέσουν οι αλλαγές, ακόμα και οι καλές. Με αναστατώνουν. Έχω την τύχη να έχω γνωρίσει έναν σπουδαίο άνθρωπο στη ζωή μου, με τον οποίο είμαστε αρραβωνιασμένοι. Δεν έχουμε παντρευτεί ακόμα γιατί είμαστε ράκη οικονομικά. Κατά την πανδημία ζούσαμε με το επίδομα. Έτσι, δεν μπορέσαμε να κάνουμε γάμο. Παρ’ όλα αυτά, πάντα λέω «ο άντρας μου» όταν αναφέρομαι στον Παναγιώτη», είχε πει η ίδια για τον σύντροφό της.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Είναι μαζί 5 χρόνια - Η σπάνια εξομολόγηση του Γιώργου Πυρπασόπουλου από το «Αυτή η νύχτα Μένει» για τη γυναίκα του

«Ο γιος μου είναι ο...» - Η συγκινητική και σπάνια εξομολόγηση του Βασίλη Μπισμπίκη στο Καλύτερα δε Γίνεται