Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Η νέα σειρά του ALPHA, «Αυτή η νύχτα Μένει», κάνει πρεμιέρα απόψε 10/10 (δείτε εδώ τι θα παρακολουθήσουμε στο αποψινό επεισόδιο). Ένας εκ των πρωταγωνιστών, ο Γιώργος Πυρπασόπουλος, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Happy Day και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή.

Ο ηθοποιός έγινε μπαμπάς για πρώτη φορά πριν από μερικούς μήνες, ωστόσο επιλέγει να κρατάει τα προσωπικά του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Αυτή τη φορά ωστόσο μίλησε για τη γυναίκα του ενώ εξήγησε και το πώς μοιράζονται τον χρόνο με το παιδί τους.

H εξομολόγηση του Γιώργου Πυρπασόπουλου για τη γυναίκα του

«Δεν μιλάω πολύ για τα προσωπικά μου. Με τη γυναίκα μου είμαστε μαζί κοντά 5 χρόνια, δεν είναι του χώρου. Για μένα είναι καλό που δεν είναι του χώρου γιατί έχω ένα κομμάτι που με γειώνει. Αυτός ο χώρος είναι λίγο τρελός και αν ήμασταν και οι δύο τρελοί θα είχαμε πρόβλημα. Υπάρχουν βέβαια και ζευγάρια που είναι από τον ίδιο χώρο και τα καταφέρνουν μία χαρά.

Εγώ διάλεξα να μην είμαι κάθε βράδυ σε παράσταση. Θεωρώ ότι τα πρώτα χρόνια ενός παιδιού πρέπει να είναι κοντά και οι δύο γονείς. Το έχω βιώσει αυτό, έλειπαν πολύ και οι δύο μου γονείς και έτσι ήθελα το δικό μου παιδί να μην ζήσει κάτι αντίστοιχο. Χτίζεται διαφορετικά η σχέση γονιού - παιδιού μετά. Αυτά τα χρόνια δεν ξαναέρχονται, θα μεγαλώσει και αργότερα θα τα αναζητάς αυτά τα χρόνια», είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

O ρόλος που θα κάνει ο Γιώργος Πυρπασόπουλος στη σειρά

Ο δημοσιογράφος Βασίλης Σταματιάδης, εκδότης της τοπικής εφημερίδας, είναι ένας ηθικός άνθρωπος που παλεύει εδώ και χρόνια μέσα από τη δουλειά του να φτιάξει έναν καλύτερο κόσμο, αλλά και να συντηρηθεί. Όμως τίποτα από τα δύο δεν αποδεικνύεται εύκολο…

Αυτή η νύχτα μένει - Στάνκογλου

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Αυτή η νύχτα μένει: Ο σκοτεινός ρόλος της Ηλιάνας Μαυρομάτη στη σειρά

Αυτή η Νύχτα μένει: «Γοητεύομαι από τη νύχτα αλλά είναι...» - Η εξομολόγηση του Βασίλη Μπισμπίκη για τον ρόλο του