Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Ο Βασίλης Μπισμπίκης είναι ο πρωταγωνιστής της νέας σειράς του ALPHA, «Αυτή η Νύχτα Μένει». Ο ηθοποιός τα τελευταία χρόνια έχει συμμετάσχει σε μερικές από τις μεγαλύτερες παραγωγές της ελληνικής τηλεόρασης, ενώ η προσωπική του ζωή έχει βρεθεί στο επίκεντρο λόγω της σχέσης του με τη Δέσποινα Βανδή.

Ο ηθοποιός και η τραγουδίστρια είναι μαζί εδώ και πάνω από ένα χρόνο και μάλιστα δείχνουν σε κάθε περίπτωση πόσο ερωτευμένοι είναι.

«Είχα ξεχάσει πώς είναι να ζω για μένα και αυτός μπήκε με τόσο σαρωτικό τρόπο στη ζωή μου σιγά σιγά. Ήμουν φοβισμένη και οχυρωμένη από πεποιθήσεις. Το έκανε με τέτοιο τρόπο που έφυγαν όλες οι άμυνες και είπα θέλω να το ζήσω και το αξίζω. Ερωτεύτηκα την αλήθεια του, αυτό που είναι. Έχει τόση μεγάλη αγάπη για όλους τους ανθρώπους, έχει ευγένεια», εξομολογήθηκε πριν από μερικές μέρες η Δέσποινα Βανδή για τη σχέση τους στη συνέντευξη που παραχώρησε στο Super Κατερίνα.

Η πρώην σύζυγος του Βασίλη Μπισμπίκη από το «Αυτή η Νύχτα Μένει»

Λίγο καιρό πριν κάνει σχέση λοιπόν με τη Δέσποινα Βανδή, ο Βασίλης Μπισμπίκης ήταν παντρεμένος με την Κωνσταντίνα Μπεκιάρη. Μάλιστα οι δυο τους έχουν αποκτήσει μαζί έναν γιο, ο οποίος είναι η απόλυτη προτεραιότητα στη ζωή τους.

Βασίλης Μπισμπίκης Κωνσταντίνα Μπεκιάρη γάμος

«Έχω λατρεία με τον γιο μου. Είναι ο άγγελός μου. Τον λατρεύω. Δεν είμαι καθόλου αυστηρός μαζί του» είπε ο ηθοποιός το Σάββατο (8/10) στο Καλύτερα δε Γίνεται (δείτε εδώ τι είπε για τη σειρά).

Ο ηθοποιός όλα αυτά τα χρόνια προσπαθούσε να κρατάει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και έτσι δεν είχε μιλήσει για τον γάμο του ούτε και για τον χωρισμό του με την Κωνσταντίνα Μπεκιάρη. Αντιθέτως ωστόσο πολύ συχνά αναφέρεται στον γιό του και την υπέροχη σχέση που έχει μαζί του.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Αυτή η Νύχτα μένει: «Πρώτη φορά...» - Η αποκάλυψη της Ηλιάνας Μαυρομάτη για την συνεργασία της με τον Βασίλη Μπισμπίκη

Αυτή η νύχτα μένει: Πρεμιέρα για τη νέα σειρά του ALPHA (10/10) - Τι θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο