Από Ελένη Μήτση

Μια νέα σειρά αναμένεται να κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 10/10 από τον Αlpha και αυτή δεν είναι άλλη από το ''Αυτή η νύχτα μένει''. Εκτός από την συγκλονιστική ιστορία, που θα διαδραματιστεί στο μπουζουξίδικο ''Όνειρο'' θα ακούμε παράλληλα και παλιά λαϊκά τραγούδια.

Ξεχωριστή είναι σε κάθε περίπτωση η επανεκτέλεση του τραγουδιού ''Αυτή η νύχτα μένει'', στο οποίο τραγουδάει η μοναδική Γιώτα Νέγκα, κάνοντας ένα τρομερό video clip στο μαγαζί, που θα δούμε στο νέο σίριαλ.

Το τραγούδι για τη νέα σειρά ''Αυτή η νύχτα μένει''

Οι δηλώσεις του Βασίλη Μπισμπίκη λίγο πριν την πρεμιέρα

Στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα μίλησαν οι πρωταγωνιστές της σειράς του ALPHA "Αυτή η νύχτα μένει", για την μεγάλη πρεμιέρα, η οποία θα πραγματοποιηθεί το βράδυ της Δευτέρας 10/10.

Ανάμεσα σε αυτούς είναι και ο Βασίλης Μπισμπίκης (δείτε εδώ τα πάντα για την προσωπική του ζωή), η Νικολέττα Καρρά και πολλές ακόμη λαμπερές προσωπικότητες.

«Είναι ένα όνομα με ιστορία ο Βαρδάρης. Είναι το αφεντικό του μαγαζιού. Είναι αυτός που έχει μεγαλώσει μέσα στη νύχτα, που έχει το όνειρο, που νιώθει το μαγαζί σαν οικογένεια, τους ανθρώπους του, που είναι όλη του η ζωή το μαγαζί, που δεν θα του το πάρουν εύκολα. Αυτός είναι ο Βαρδάρης. Ένας ντόμπρος άνθρωπος», είπε χαρακτηριστικά ο Βασίλης Μπισμπίκης, εξηγώντας πως από την αρχή θα αποκαλυφθεί η παράνομη σχέση του στη σειρά.

Και η Νικολέττα Καρρά αποκάλυψε για τον δικό της ρόλο: «Με τη νύχτα δεν έχει ταλαιπωρηθεί τόσο, αλλά τη γνωρίζει πολύ καλά και με την καλή και με την κακή έννοια. Επίσης, οι άντρες είναι ένα κομμάτι που γνωρίζει πάρα πολύ καλά η Νίκη. Ξέρει καλά να τους χειρίζεται και είναι και μέρος της δουλειάς της αυτό, γιατί, μην ξεχνάμε, ότι η Νίκη κάνει κονσομασιόν στο μαγαζί εκτός από τραγούδια».

«Έίναι ένας χαρακτήρας, ο οποίος έχει και πολλά αντιφατικά στοιχεία. Είναι μάγκας και έχει τσαμπουκά, αλλά είναι κα βαθύτατα τρυφερή. Έχει πολύ χιούμορ, μπορεί να γίνει όμως και πολύ σκληρή. Τα συνδυάζει όλα αυτά μαζί», πρόσθεσε και η Κόρα Καρβούνη.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Κόρα Καρβούνη: Η ηλικία και η καταγωγή και ο σύντροφος της «Νίτσας» από το Αυτή η Νύχτα Μένει

Αυτή η νύχτα μένει: Πρεμιέρα για τη νέα σειρά του ALPHA (10/10) - Τι θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο