Από Ελένη Μήτση

Τα στοιχεία, που οδηγούν στον πραγματικό δολοφόνο της Μυρτούς συλλέγονται συνεχώς στη νέα σειρά του ΑΝΤ1 ''Παγιδευμένοι'' με την Άννα να εκπροσωπεί τον Θοδωρή και παράλληλα να θέλει να δικαιώσει τη μνήμη της αδερφής της.

Μπορεί δικηγόρος και ο εισαγγελέας στο επεισόδιο της Δευτέρας 10/10 (δείτε εδώ τις εξελίξεις) να είναι πολύ κοντά στον πραγματικό δολοφόνο, αλλά παράλληλα ένα νέο πρόσωπο με σκοτεινό παρελθόν μπαίνει στη σειρά.

Ο ρόλος του Στέφανου Κυριακίδη στη σειρά ''Παγιδευμένοι''

Ο λόγος για τον Στέφανο Κυριακίδη τον παππού των Μαρκέτων, ο οποίος έπαιζε τον Ιάκωβο στη ''Γη της ελιάς'', όμως για την ώρα αλλάζει κανάλι και παραγωγή.

Ο Γεράσιμος Μαρκέτος είναι επίσης ο πατέρας του Σπύρου και παππούς του εισαγγελέα Δημήτρη Μαρκέτου. Είναι χρόνια απομακρυσμένος από την οικογένειά του. Γεννήθηκε στην Κεφαλονιά, αλλά όταν ήταν ακόμη μικρός ήρθε στον Πειραιά και έμπλεξε με τη νύχτα και τη μαφία.

Παντρεύτηκε και έκανε παιδιά, ενώ ήταν φυγάς και είχε βρει καταφύγιο στη γενέτειρά του. Αφού πέρασε πολλά χρόνια μεταξύ Πειραιά και Κεφαλονιάς, συνελήφθη από τον αδελφό του που ήταν αστυνομικός, αλλά αθωώθηκε. Μετά από αυτό, ο Σπύρος δεν άφησε ξανά τον πατέρα του να έχει επαφή με την οικογένειά του.

Ο Γεράσιμος, όμως, πάντα τους παρακολουθούσε από μακριά. Τα τελευταία χρόνια βρίσκεται στη φυλακή, αλλά εξακολουθεί να γνωρίζει και να ελέγχει όλα όσα συμβαίνουν στον υπόκοσμο της περιοχής.

Ιάκωβος - γη της ελιάς - Παγιδευμένοι

Τα συγκινητικά λόγια του ηθοποιού για την Άντζελα Γκερέκου

Η Άντζελα Γκερέκου βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης (6/10) καλεσμένη στην εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω του Νίκου Χατζηνικολάου. Μετά τη συγκίνησή της με το βίντεο που έπαιξε για τον Τόλη Βοσκόπουλο, η ηθοποιός δέχθηκε μία υπέροχη έκπληξη από τον Στέφανο Κυριακίδη με τον οποίο έπαιξαν μαζί πέρυσι στη Γη της Ελιάς.

Ο «Ιάκωβος» της επιτυχημένης σειράς του Mega μίλησε με τα πιο όμορφα λόγια για την αγαπημένη ηθοποιό, ενώ αναφέρθηκε στο πώς αντιμετώπισε τον χαμό του Τόλη Βοσκόπουλου στα γυρίσματα.

«Είναι παλικάρι, δεν είναι καμία τυχαία περίπτωση. Είχε τον πόνο της αλλά ήταν άψογη στους χρόνους της. Οκτώ μήνες στη σειρά δεν μετέφερε ποτέ τον πόνο της, δεν συζήτησε τον πόνο της, η αξιοπρέπειά της ήταν απαράμιλλη. Τις εμπειρίες μας τις μετατρέπουμε σε Τέχνη.

Έχει αυτό το καλό, με βοήθησε με την ευαισθησία της, με τη δοτικότητά της να μου βγουν πρωτόγνωρα υποκριτικά στοιχεία και αυτό με φρεσκάρισε. Και για αυτό την ευχαριστώ», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Παγιδευμένοι: Άγγελος ομολογεί τον φόνο της Μυρτούς - Ο λόγος του εγκλήματος σοκάρει

Παγιδευμένοι - μεγάλη ανατροπή: Στενεύει ο κλοιός για την Άννα και τον Δημήτρη - Η μοναδική λύση που έχουν