Από Ελένη Μήτση

Στο νέο επεισόδιο, που θα προβληθεί την Δευτέρα 10/10 στους Παγιδευμένους αναμένεται να δούμε την δολοφονία της Μυρτούς να αποκαλύπτεται και την Άννα να σοκάρεται με όσα συμβαίνουν.

Ο καλός της φίλος και συνεργάτης Άγγελος σκότωσε την αδερφή της, κάτι που για όλους θα μοιάζει αδιανόητο. Μπορεί η Άννα να σχεδίασε ολόκληρο κόλπο να τον πιάσει, όμως όταν μάθει τον λόγο της δολοφονίας θα τρελαθεί..

Οι αποκαλύψεις του Άγγελου για τη σχέση του με τη Μυρτώ

Με περίσσιο θάρρος ο Άγγελος της δηλώνει, πως αποφάσισε να ενεργήσει με αυτόν τρόπο, επειδή ήταν ερωτευμένος μαζί της και εκείνη έπαιζε κατά μια έννοια με τον δικηγόρο. Μάλιστα θα της τονίσει, πως καλά έκανε και έπραξε έτσι, χωρίς να υπάρχει καμία μεταμέλεια...(δείτε εδώ τις εξελίξεις του 10/10 επεισοδίου).

Παγιδευμένοι

Η αντίδραση της Άννας όταν μάθει την αλήθεια

Μια δολοφονία μας έχει συγκλονίσει στη νέα αστυνομική σειρά Παγιδευμένοι, η οποία σκορπίζει θλίψη και παράλληλα φέρνει στην επιφάνεια πολλά αναπάντητα ερωτήματα για το ποιος είναι τέλος πάντων ο φονιάς της Μυρτούς.

Η Άννα με την ιδιότητα της δικηγόρου αλλά και της αδερφής της αδικοχαμένης κοπέλας βάζει σε εφαρμογή ένα νέο σχέδιο, το οποίο θα καταδείξει τον δολοφόνο. Και αφού λοιπόν τώρα πια είναι σίγουρο, πως ο συνεργάτης της Άγγελος σκότωσε την αδερφή της, αναζητάει για αρχή το λόγο που ήταν τόσο δικό της άτομο και την έπληξε ανεπανόρθωτα.

Εκείνος θα ομολογήσει και συγκεκριμένα θα παραδεχτεί ότι την σκότωσε γιατί ήταν ερωτευμένος μαζί της και εκείνη ωστόσο δεν τον ήθελε. Η Άννα θα θολώσει, όταν μάλιστα θα της τονίσει, ότι καλά έκανε και τη σκότωσε. Στη συνέχεια θα επιχειρήσει να του αφαιρέσει τη ζωή, αλλά τότε θα είναι η στιγμή που Δημήτρης και Ανδρέας θα συλλάβουν τον Άγγελο. Μπορεί ο νομικός να μπει στη φυλακή αλλά θα βρει τρόπο να φορτώσει αλλού τον θάνατο.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Παγιδευμένοι spoiler: Ο δολοφόνος της αδερφής της ήταν τόσο καιρό δίπλα της - Η Άννα το μαθαίνει και...

Παγιδευμένοι - μεγάλη ανατροπή: Στενεύει ο κλοιός για την Άννα και τον Δημήτρη - Η μοναδική λύση που έχουν