Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Η αγαπημένη σειρά του ΑΝΤ1, «Παγιδευμένοι» επιστρέφει απόψε (10/10) με ένα νέο επεισόδιο και με καταιγιστικές εξελίξεις γύρω από την υπόθεση της δολοφονίας της Μυρτώς, μιας και η Άννα βρίσκεται πλέον ένα βήμα πριν τον πραγματικό ένοχο (δείτε εδώ ποιος είναι).

Τι θα δούμε σήμερα (10/10) στους Παγιδευμένους

Η ανακάλυψη της Άννας τη φέρνει πολύ κοντά στον πραγματικό δολοφόνο της Μυρτώς περιορίζοντας τους υπόπτους σε δύο. Ποιος από τους δύο, όμως, είναι ο δολοφόνος; Η Aννα, ο Δημήτρης και ο Ανδρέας θα καταστρώσουν ένα σχέδιο για να βρουν τον πραγματικό ένοχο.

Το θέμα είναι αν θα πέσει στην παγίδα τους ή θα καταφέρει να γλιτώσει. Η αλήθεια για τη δολοφονία της Μυρτώς θα αποκαλυφθεί και θα προκαλέσει σεισμό, ενώ θα καταρρίψει όλα όσα πίστευαν όλοι μέχρι τότε. Μαζί με τον Δημήτρη πρέπει να βρουν άμεσα ακράδαντες αποδείξεις για την ενοχή του.

Το σχέδιο της Άννας και του Δημήτρη για να ξεφύγουν από τον Σταύρο

Καταιγιστικές και ραγδαίες πρόκειται να είναι οι εξελίξεις στους Παγιδευμένους και αυτή την εβδομάδα καθώς η κατάσταση έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο, με την Άννα να βρίσκεται όλο και περισσότερο κοντά με τον πραγματικό δολοφόνο.

Όμως για να προστατευτεί από όσα γνωρίζει, αλλά και από την απελπισία της να ξεσκεπάσει με κάθε κόστος, αυτόν που έδωσε τέλος στην ζωή της Μυρτώς, ο Δημήτρης αναγκάζεται να την συλλάβει, προκειμένου με αυτό τον τρόπο να την προστατέψει, κάτι που πυροδοτεί την οργή της!

Οι δυο τους είναι εδώ και καιρό στο στόχαστρό του, και ξέρουν πως ψάχνει το παραμικρό στοιχείο για να τους εμποδίσει μία και καλή! Προσπαθεί με κάθε τρόπο και πάση θυσία να τους στριμώξει, καθώς ανακαλύπτει έχουν κλέψει στοιχεία.

Μπορεί να καλύπτουν τα ίχνη τους αλλά τους την έχει στημένη και τους περιμένει στη γωνία, την ώρα που όλοι προσπαθούν να πείσουν τον Θοδωρή να μιλήσει, καθώς μόνο εκείνος ξέρει πράγματα που θα βοηθήσουν στην υπόθεση.

Παγιδευμένοι

Η Άννα καταφέρνει και πείθει τον Δημήτρη να την αφήσει ελεύθερη, όμως εκτός από τον χρόνο που τους πιέζει, το ίδιο κάνει και ο Σπύρος! Πως θα του ξεφύγουν; Ένα παράτολμο σχέδιο μπαίνει σε εφαρμογή...

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Παγιδευμένοι: Ένα ύπουλο σχέδιο μπαίνει σε εφαρμογή - Έτσι πιάνει η Άννα και ο Δημήτρης τον φονιά της Μυρτούς

Παγιδευμένοι spoiler: Η Άννα και ο Δημήτρης εμπλέκονται σε τροχαίο ατύχημα - Ποια είναι η κατάστασή τους