Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Μπορεί το Twitter να βρίσκεται εδώ και μέρες στο πλευρό της, ωστόσο το αποψινό (6/10) επεισόδιο της Γης της Ελιάς θα κρίνει εάν τελικά η Αθηνά είναι ένοχη για τον φόνο του Δημήτρη.

Τι θα δούμε σήμερα (6/10) στη Γη της Ελιάς

Η Μυρτάλη βλέπει τον Γιώργη να μιλά με την Ευτυχία και υποπτεύεται ότι κάτι συμβαίνει ανάμεσά τους, ενώ η ζήλια της Αντιγόνης ως προς τη Μαρίνα και τη σχέση που έχει αποκτήσει με την Αγγελική, προβληματίζει και στενοχωρεί τον Ισίδωρο. Την ίδια ώρα η Ιουλία συζητά με τον Γιώργη για το μέλλον του γάμου τους, ενώ η Μυρτάλη εκμυστηρεύεται στη Μαρίνα: «Θέλω να σου πω κάτι που μου φάνηκε περίεργο. Είδα τον Κουράκο να μιλάει με την Ευτυχία, αλλά κάτι μου λέει ότι με αυτούς τους δύο κάτι τρέχει», της λέει.

Η Αλκμήνη επιστρέφει αιφνιδιαστικά στο σπίτι και ανακαλύπτει κάτι για τη Ράινα που την ξαφνιάζει, ενώ ο Λυκούργος και η Αθηνά περνούν ώρες αγωνίας, καθώς η ώρα της ετυμηγορίας πλησιάζει.

Ωστόσο οι αγορεύσεις του εισαγγελέα και της Πολιτικής Αγωγής κινούνται σε σκληρές γραμμές και οι ένορκοι δείχνουν να επηρεάζονται. Παράλληλα ο Κουράκος διστάζει να προχωρήσει στην αίτηση διαζυγίου και ζητά από την Ιουλία να ξαναμιλήσουν. Η Άννα σκέφτεται να προχωρήσει σε συγκατοίκηση με τον Λεωνίδα, αλλά ο Αποστόλης αρνείται να δεχτεί τον Λεωνίδα στο σπίτι τους.

Η φίλη της Στέλλας, η Κατερίνα, εμφανίζεται στη Μάνη, αλλά τα νέα που μοιράζεται με τη Χάιδω δεν είναι καθόλου ευχάριστα, ενώ ο Μάνος ανακοινώνει στη Μαργαρίτα πως θέλει να την προσλάβει και πάλι στον ελαιώνα, δίνοντάς της έτσι μια οικονομική ανάσα.

Τρία πτώματα αναστατώνουν τη Μάνη

Η Αλκμήνη βάζει μπροστά ένα σχέδιο για να φέρει κοντά τον Κωνσταντίνο και την Ισμήνη. Την ίδια στιγμή η Εύα αναλαμβάνει μια νέα οικοδομή και κατά τη διάρκεια της εκσκαφής θα βρεθεί μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα, καθώς ανακαλύπτει θαμμένα τρία πτώματα κοριτσιών.
Στο μεταξύ η Αλκμήνη εξηγεί στον Κωνσταντίνο το σχέδιο που έχει καταστρώσει πίσω από την πλάτη της Ισμήνης.

Εκείνος, όμως, είναι επιφυλακτικός, γιατί ξέρει ότι παίζει με τη φωτιά και φοβάται: «Δεν ξέρω, Αλκμήνη. Σ’ ευχαριστώ πάντως, αλλά φοβάμαι μήπως οι κινήσεις μου φέρουν αντίθετα αποτελέσματα», είναι α λόγια του. Την ίδια ώρα η Χάιδω προσπαθεί να συγκεντρώσει χρήματα για μια σοβαρή επέμβαση που χρειάζεται να κάνει η Κατερίνα στην Ιαπωνία, ενώ η Ιουλία βλέποντας την αδιαφορία του Γιώργη, τον ρωτά ευθέως: «Θέλω να μου πεις την αλήθεια. Είσαι ερωτευμένος με άλλη;».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γη της Ελιάς - αποκλειστικό: Η Εύα πιάνει στα πράσα Στάθη και Ιουλία

Πίσω από τις κάμερες της Γης της Ελιάς - Η... οικογενειακή φωτογραφία της Ιφιγένειας Τζόλα με Παπανδρέου και Χρυσικού