Από Ελένη Μήτση

Ο Ανδρέας Γεωργίου παραχώρησε μια αποκλειστική συνέντευξη στο Mega Καλημέρα την Πέμπτη 6/10 μιλώντας αρκετά αναλυτικά για το ρόλο του ως σκηνοθέτης αλλά και για τον δεύτερο κύκλο της σειράς ''Γη της ελιάς''.

Το σίριαλ συνεχίζει την ιστορία με πολύ άμεσο τρόπο από εκεί, που την αφήσαμε στην Α' σεζόν. Μάλιστα, ο Γεωργίου τόνισε πως στα νέα επεισόδια θα βλέπουμε έντονα το αστυνομικό στοιχείο σε συνδυασμό με κάποιους έρωτες, σκηνές που θα εμπλουτιστούν με κάποια μελλοντικά guests (δείτε εδώ τη μάχη που δίνουν στην τηλεθέαση ''Γη της ελιάς'' και ''Σασμός'').

Οι δηλώσεις του Ανδρέα Γεωργίου για τον Β' κύκλο της σειράς ''Γη της ελιάς''

«Αυτό που είναι βασικό στο story μας φέτος είναι ότι μπαίνει πάρα πολύ έντονα το αστυνομικό στοιχείο και παράλληλα βλέπουμε ότι γίνεται πιο έντονο και το ερωτικό στοιχείο. Αυτός ο συνδυασμός μ’αρέσει πάρα πολύ, όπως και στη σεναριογράφο μας, την κ. Δημητρίου και νομίζω ντύνεται ωραία με το background της Μάνης. Ταιριάζει πολύ.

Θα με δείτε στους τίτλους αρχής και τέλους ως σκηνοθέτης. Δε θα μπω στη σειρά. Έχουμε αρκετούς πρωταγωνιστές που μπαίνουν. Κάποιοι είναι ως guest για μερικά επεισόδια και θα έχουμε και καινούργιες αφίξεις. Αν και βλέπουμε ότι θέλουμε τρίτη σεζόν και η σεναριογράφος μας το έχει ανοιχτό. Όμως αυτό θα το δούμε στην πορεία της χρονιάς, γύρω στα Χριστούγεννα.» είπε ο ηθοποιός και σκηνοθέτης.

Η συγκινητική σχέση του Ανδρέα Γεωργίου και του Κούλλη Νικολάου

Λίγες μέρες μόνο μας απομένουν για να τον απολαύσουμε στην δεύτερη σεζόν στην Γη της Ελιάς, όπου σύμφωνα με spoiler θα περάσει και αυτός αρκετά δύσκολα, και εκείνος το πρωί της Πέμπτης 15/9 στο Happy Day έδωσε μία αποκαλυπτική συνέντευξη και μίλησε για όλα!

Ο λόγος για τον Κούλλη Νικολάου ή αλλιώς Δημοσθένη, ο οποίος πλέον μοιράζει τη ζωή του εδώ και δέκα χρόνια μεταξύ Ελλάδας και Κύπρου για τις ανάγκες των γυρισμάτων των σειρών που συμμετέχει, και μας μιλά για την ζωή του εδώ, τις επαγγελματικές του βλέψεις αλλά και την απεριόριστη εκτίμηση που έχει στο πρόσωπο του Ανδρέα Γεωργίου.

Ο Κούλλης μίλησε μεταξύ άλλων με λόγια που συγκινούν για τον Αντρέα Γεωργίου, με τον οποίο συνεργάζονται εδώ και πολλά χρόνια και έχουν γίνει κυριολεκτικά οικογένεια.

«Είμαι σε φάση γεμάτη αγωνίες. Μεγάλωσα στα δύσκολα και πάντα γελούσα. Η επιβίωση είναι ένα δύσκολο πράγμα. Σήμερα δεν αγωνίζομαι να επιβιώσω οικονομικά. Μην μου πεις κάτι για τον Αντρέα, θα σε δείρω. Είναι αδερφός μου, είναι γιος μου, είναι σχέση μου. Δεν έχω κρυφτεί από τον Αντρέα.»!

«Με την Κλαίρη θέλω να πεθάνω, θέλω να γεράσω να δούμε τα παιδιά μας να μεγαλώνουν. Είμαι πολύ ερωτευμένος με τη γυναίκα μου. Τους σοκάραμε όλους, ήταν όλα αστραπιαία. Σε 3-4 μήνες συγκατοικήσαμε, σε 6 μήνες αρραβωνιαστήκαμε. Αν χάσω την Κλαίρη θα χαθώ. Είναι η αχίλλειος πτέρνα μου. Ο κόσμος με “βαράει” στο Facebook για τον ρόλο του Δημοσθένη στη “Γη της ελιάς”. Με λέει κακούργο. Κάνω έναν ρόλο που τον αγάπησα από την πρώτη στιγμή» είναι μερικές από τις αποκαλύψεις που έκανε ο ηθοποιός.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γη της Ελιάς: «Είναι αφόρητο...» - Η Αντιγόνη "καταρρέει" στα χέρια του Ισίδωρου

Γη της Ελιάς spoiler: Ο Κωνσταντίνος ήθελε να ξεμπλέξει με Δημοσθένη αλλά τώρα συμμαχούν! Έρχονται αντιμέτωποι με αντίπαλο αδίστακτο κύκλωμα