Από Στέλλα Μούτσιου

Η σειρά "Γη της Ελιάς" εδώ και ένα χρόνο κρατά συντροφιά στο κοινό, το οποίο πλέον έχει δεθεί με τους χαρακτήρες και όσο προχωράει η δεύτερη σεζόν τα σχόλια γίνονται όλο και πιο έντονα σε κάθε επεισόδιο. Όταν, λοιπόν, η Μυρτάλη θα βρεθεί αντιμέτωπη με τον Κουράκο, θα γίνει "χαμός".

Όπως έχουν καταλάβει όλοι, η Ευτυχία έχει αισθήματα για τον αστυνόμο Κουράκο, ο οποίος, είναι αρκετά μπερδεμένος όσον αφορά τον γάμο του με την Ιουλία και την επιθυμία του να είναι μαζί της. Έτσι, παρόλο που οι δυο τους αποφασίζουν να είναι ξανά μαζί, εκείνος αρχίζει να σκέφτεται την νεαρή κοπέλα.

Το ξέσπασμα της Μυρτάλης κατά του Κουράκου στη Γη της Ελιάς

Η Μυρτάλη θα βρεθεί μπροστά σε ένα τρυφερό τετ α τετ τους, θα θυμώσει με την απόφασή του να γυρίσει στην θείας της, στην οποία έχει αδυναμία και θεωρώντας πως με τη στάση του την κοροϊδεύει, όταν θα τον συναντήσει στον δρόμο, θα ξεσπάσει πάνω του.

Γη της Ελιάς Μυρτάλη

Θα αρχίσει να του φωνάζει πως θα έπρεπε να ντρέπεται που μπλέκει με ένα μικρό κορίτσι και του πουλάει παραμύθια, ενώ παράλληλα είναι παντρεμένος με την Ιουλία.

Εκείνος, όμως, αντί να προσπαθήσει να την ηρεμήσει και να της εξηγήσει, της απαντά με τον ίδιο έντονο τρόπο, διότι δεν είναι διατεθιμένος να αφήσει κανέναν να τον προσβάλλει και να τον κατηγορήσει για απιστία.

Όλα όσα θα δούμε σήμερα (10/10)

Κανονικός χαμός αναμένεται να γίνει στο σημερινό (10/10) επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του Mega, Γη της Ελιάς μιας και η Ευτυχία θα πληροφορηθεί από την Άννα πως ο Κουράκος και η Ιουλία αποφάσισαν να δώσουν μία δεύτερη ευκαιρία στον γάμο τους.

Μάλιστα δε θα αργήσει η στιγμή που θα κοιτάξει κατάματα τον αστυνόμο για να μάθει αν είναι αλήθεια και τότε οι χειρότεροι φόβοι της θα επιβεβαιωθούν.

Η Χάιδω ανοίγει στην τράπεζα ειδικό λογαριασμό για την Κατερίνα και τις πρώτες καταθέσεις κάνουν ο Ισίδωρος και ο Μάνος. Παράλληλα, ο Θανάσης καταφέρνει με τον τρόπο του να αποσπάσει κι άλλα χρήματα από την Αρετή, η οποία έχει το μυαλό της στα μάγια που θέλει να κάνει στη Βασιλική και τον Στάθη, και δεν καταλαβαίνει τις αληθινές προθέσεις του. Την ίδια στιγμή ο Αλέξης πηγαίνει στο σπίτι της Μυρτάλης και κάνει διάρρηξη. Τρελαμένος μπαίνει μέσα και φτάνει στην κρεβατοκάμαρα. Εκεί βλέπει κάτι που τον καταρρακώνει. Η Μυρτάλη και ο Χρήστος κοιμούνται μαζί.

Στο μεταξύ ο Αποστόλης από φόβο να μη φύγει η Άννα, δέχεται τελικά να συγκατοικήσουν η Άννα και ο Λεωνίδας μαζί του: «Εντάξει, το σκέφτηκα, από το να φύγεις, καλύτερα να έρθει ο Λεωνίδας εδώ να μείνει μαζί μας. Πες του να φέρει τα πράγματά του». Λίγο αργότερα η Άννα μαθαίνει ότι η Ιουλία και ο Γιώργης μένουν μαζί ξανά και όταν βλέπει την Ευτυχία της μεταφέρει τα δυσάρεστα νέα: «Ευτυχία μου, ξέρω ότι θα στενοχωρηθείς με αυτό που θα σου πω, αλλά θα το μάθεις έτσι κι αλλιώς. Ο Κουράκος είναι ξανά μαζί με την Ιουλία. Μάλλον τα ξαναβρήκανε», της λέει και η κοπέλα μόνο που δεν λιποθυμάει από το σοκ.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γη της Ελιάς Spoiler: «Διαλυμένη» η οικογένεια Στεφανέα με την αρπαγή του μωρού - Η σκηνή που θα συγκινήσει το κοινό

Γη της Ελιάς - spoiler: Ο Χρήστος όπως δεν τον έχουμε ξαναδεί! Μαθαίνει την προδοσία της και διώχνει την...