Από Πέννυ Μαστοράκου

Η αλήθεια είναι πως δεν προλαβαίνουμε πια τις εξελίξεις με την Γη της Ελιάς, καθώς σε κάθε επεισόδιο, πάτα ένας ήρωας έχει και το δράμα του (δείτε εδώ την απελπιστική κατάσταση της Ευτυχίας)! Ο Χρήστος, πάνω που όλα πάνε καλέ με την σχέση του, και επιτέλους μετακόμισε μαζί με την Μυρτάλη και άφησαν πίσω τους τα προβλήματα, ήρθε αντιμέτωπος με ένα ακόμη!

Ανακάλυψε πως τον πρόδωσε ένα άτομο που έβαλε μέσα στο μαγαζί του, το εμπιστεύτηκε, και εκείνο του φέρθηκε με τον χειρότερο τρόπο!

Ο Χρήστος όπως δεν τον έχουμε ξαναδεί στην Γη της Ελιάς

Η Χρυσούλα εντυπωσιάζει το Χρήστο με τις μαγειρικές της ικανότητες και κερδίζει την εμπιστοσύνη του γρήγορα, παρότι ο ίδιος αγνοεί και τις υπόλοιπες επαγγελματικές της δραστηριότητες στην περιοχή. Όμως επίσης δεν γνωρίζει και το ότι όταν φεύγει, εκείνη βάζει χέρι στις προμήθειες του!

Ο ίδιος την πιάνει στα πράσα και αρχίζει και καταλαβαίνει τι συμβαίνει, και είναι πυρ και μανία έτοιμος να την διώξει μία και καλή, καθώς δεν ήταν αντάξια της εμπιστοσύνης του!

Γη της Ελιάς

Είναι όμως καλός και έτσι τελευταία στιγμή αποφασίζει να της την χαρίσει, τονίζοντας της πως την επόμενη φορά θα απολυθεί!

Σοκ στην Μάνη! Βρίσκει ακαριαίο θάνατο η...

Το βράδυ της Κυριακής 9/10 θα παρακολουθήσουμε ένα ακόμη συγκλονιστικό επεισόδιο της Γης της Ελιάς, και πρόκειται να παρακολουθήσουμε καταιγιστικές εξελίξεις! Σχετικά όμως με τις δολοφονίες και τα πτώματα που βρέθηκαν στην περιοχή, αν νομίζατε πως εδώ τελείωσε ο αριθμός τους, κάνετε λάθος γιατί στα επόμενα επεισόδια δυστυχώς θα προστεθεί άλλο ένα!

Οι ήρωες της Αρεόπολης, θα έρθουν αντιμέτωποι με μία φρικτή είδηση (δείτε εδώ το spoiler για τον κάτοχο του δαχτυλιδιού των Βρεττάκων), η οποία θα παγώσει το αίμα όλων, και τελικά θα αντιληφθούν πόσο μεγάλος είναι ο κίνδυνος που διατρέχουν!

Γνωρίζαμε και σας είχαμε αποκαλύψει ήδη, πως ο αρχηγός του κυκλώματος του Δημοσθένη την ήθελε νεκρή καθώς ήξερε πως είναι το καρφί του Κουράκου, και πως τους κατασκοπεύει για χάρη της αστυνομίας, όμως επειδή έφερνε έσοδα στο μαγαζί αποφάσισαν να βάλουν σε παύση το σχέδιο της δολοφονίας της, κάτι που πήραν τελικά πίσω!

 Γη της Ελιάς

Η Ράινα μπλέχτηκε για τα καλά σε αυτό τον κόσμο, και ανακάλυψε πράγματα που δεν έπρεπε και αποτέλεσαν τον βασικό κίνδυνο για τη ζωή της, καθώς μεταξύ άλλων ανακάλυψε ποιος φοράει το δαχτυλίδι των Βρεττάκων. Το αφεντικό του μαγαζιού συνεργάζεται με τον Δημοσθένη και τον Κωνσταντίνο, αποφασίζει πως είναι ώρα να βγει από τη μέση και έτσι και γίνεται. Σε απελπισία ο Κουράκος μόλις το μάθει...πως θα αντιδράσει; Η συνέχεια στις οθόνες μας...

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γη της Ελιάς Spoiler: «Είναι αλήθεια;» - Η Ευτυχία καταρρέει με την επανασύνδεση του Κουράκου με την Ιουλία

Γη της ελιάς spoiler: Ζει το απόλυτο δράμα η Μαρία μετά την ισόβια της Αθηνάς - Κάνει κόμμα με τον Δημοσθένη