Από Στέλλα Μούτσιου

Μπορεί ο Αστέρης να χαμογελάσει ξανά στο σημερινό (10/10) επεισόδιο του Σασμού, ωστόσο κάποιος άλλος θα δυσαρεστηθεί πολύ. Ο Αντώνης και η συνάδελφός του συζητούν στο γραφείο τους για τον δολοφόνο του Άγγελου και φαίνεται πως είναι πολύ κοντά στην αλήθεια.

Ο αστυνόμος έχει αποκλείσει τον Μαθιό και πλέον θεωρεί πως και η Καλλιόπη είναι αθώα. Αναζητώντας, λοιπόν, πρόσωπα που μπορεί να μην συμπαθούσαν τον άτυχο άνδρα ή να ήθελαν να του κάνουν κακό, φτάνουν στο όνομα του Κώστα, με τον οποίο υπήρχαν αντιπαραθέσεις λόγω της Άσπας. Πως θα κινηθούν στη συνέχεια.

Ο αστυνόμος είναι πολύ κοντά στον δολοφόνο του Άγγελου στον Σασμό

Σε σοκ η Βασιλική - Χάνει από τη ζωή της τον...

Μια εβδομάδα με καταιγιστικές εξελίξεις έρχεται για την αγαπημένη σειρά του κοινού ''Σασμός'' με τα δυσάρεστα νέα να μην έχουν τελειωμό για κανένα σπίτι του χωριού.

Η Βασιλική βλέποντας την αντίπαλη όχθη και τους Σταματάκηδες νιώθει για άλλη μια φορά να απειλείται το σπίτι της. Το τραγικό χτύπημα στον Αστέρη την κάνει να φοβάται για το παιδί της και έτσι του ζητάει να απομακρυνθεί.

Βασιλική αγωνίζεται να πείσει τον Νικηφόρο να φύγει για το Ηράκλειο, μακριά από τον κίνδυνο της βεντέτας, αλλά το μυαλό του γιου της τρέχει ξανά στον θάνατο του πατέρα του και τον φονιά του. «Δεν μπορώ να φύγω. Πώς θα σε αφήσω μόνη σου, μάνα; Τρέμω στην ιδέα να σου συμβεί κάτι», της τονίζει και εκείνη σπεύδει να του εξηγήσει πως έχει στο πλευρό της τον Μαθιό και δεν έχει κανένα λόγο να φοβάται. «Δεν σε αφήνω ό,τι και να λες. Μαζί με τον Μαθιό θα μείνω εδώ να σε προσέχω.

Βασιλική - Νικηφόρος

Οι Βρουλάκηδες δεν το έχουν σε τίποτα να αρχίσουν τις επιθέσεις σε όποιον έχει το ίδιο επίθετο». «Μα, δεν είναι δυνατόν να αφήσεις τις σπουδές σου για να μείνεις εδώ και να με προσέχεις; Και η Τζένη τι θα γίνει;», αναρωτιέται η Βασιλική που ψάχνει διακαώς τρόπο για να τον διώξει από το χωριό. «Μάνα, μη βρίσκεις δικαιολογίες για να με κρατήσεις εδώ. Οι σπουδές μου αλλά και η Τζένη μπορούν να περιμένουν.

Όλα μπορούν να περιμένουν. Προτεραιότητα έχεις εσύ, η οικογένειά μου. Αν δεν σιγουρευτώ πως δεν κινδυνεύεις, δεν θα το κουνήσω», της ξεκαθαρίζει και η κουβέντα τους διακόπτεται.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Σασμός spoiler: Η Καλλιόπη καταρρέει - Ο Αστέρης της γυρνάει την πλάτη

Σασμός spoiler: Τον παρακολουθεί με την Αργυρώ και δεν έχουν ιδέα! Ο Πάυλος βάζει μπρος το σχέδιο να βγάλει από την μέση τον Αστέρη