Από Πέννυ Μαστοράκου

Ο Παύλος Βρουλάκης επέστρεψε για τα καλά, και αυτό ανησυχεί ιδιαίτερα πολλά άτομα στο χωριό καθώς ξέρουν ότι ο ερχομός του στον Σασμό και την Άνω Ποριά, μαζί με άλλα άτομα που θα γίνουν πιστοί βοηθοί του στην εκδίκηση, δεν είναι για καλό.

Μετά την έκρηξη και την έξοδο του Αστέρη από το νοσοκομείο, ο δρόμος του θα συναντήσει ξανά εκείνον της Αργυρώς, και μετά από την κουβέντα τους, αρχίζει να αλλάζει γνώμη για το άτομο που μέχρι τώρα κατονόμαζε ως φονιά του αδερφού της. Ότι έχε μαλακώσει απέναντί του, και ότι ο έρωτάς της είναι ίδιος όπως παλιά για εκείνον, άλλωστε το ξέρουμε ήδη όχι μόνο εμείς αλλά και ο Σταύρος (δείτε εδώ την ακραία πράξη του στα επόμενα επεισόδια), αλλά και ένα ακόμη άτομο...ο Παύλος!

Ο Βρουλάκης είναι αποφασισμένος να βγάλει από την μέση τον Αστέρη

Την συνάντησή τους λοιπόν εκείνη την μέρα, την παρακολουθούσε από μακριά και ένα ακόμη άτομο, ο Παύλος, ο οποίος δεν θα αργήσει να μάθει για τη σχέση που είχαν και τον θυελλώδη έρωτά τους, και βάζει στόχο να τον βγάλει από την μέση, χωρίς να γνωρίζει ότι ο Αστέρης, όχι μόνο είναι αθώος, αλλά έχει κλείσει την πόρτα στην οικογένειά του και ειδικά στην μητέρα του.

Σασμός

Ο Αστέρης αποφασίζει να μετακομίσει σε δικό του σπίτι, καθώς πλέον δε θέλει να την βλέπει μπροστά του την Καλλιόπη, και αυτό το ξεκαθαρίζει και την Αργυρώ όταν την συναντά. από έναν καυγά, παίρνει τους δρόμους και συναντά τυχαία την Αργυρώ.

"Διαλύθηκε" το Twitter με την εξομολόγηση του Αστέρη στην Αργυρώ

Παρακολουθώντας το (6/10) επεισόδιο του Σασμού (δείτε εδώ τι συνέβη), το κοινό θέλησε να σχολιάσει για άλλη μία φορά την συνάντηση του Αστέρη και της Αργυρώς. Ο έρωτάς τους δημιουργεί μεγάλη αγωνία, διότι ενώ θέλουν να είναι μαζί, είναι "απαγορευτικό", όμως κάθε φορά που πέφτουν ο ένας πάνω στον άλλο τυχαία, υπάρχει "κάτι" στην ατμόσφαιρα.

Αυτό ακριβώς αισθάνονται και οι τηλεθεατές, οι οποίοι έβαλαν "φωτιά" στο Twitter και δεν σταμάτησαν να μιλούν για τους δύο πρωταγωνιστές.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Σασμός spoiler: Η Αργυρώ σε πανικό! Ο Σταύρος απελπίζεται και της παίρνει το παιδί

Σασμός spoiler: Σε σοκ η Βασιλική - Χάνει από τη ζωή της τον...