Από Στέλλα Μούτσιου

Αφού ο Άρης μπήκε στο γραφείο της Όλγας και έκλεψε τα χρήματά της, ο Γιώργος προσπαθεί να αποδείξει τι έκανε και να βρει τα λεφτά. Όμως, δεν είναι ο μόνος που είναι εναντίον του. Ο Στέφανος μιλάει υποτιμιτικά για εκείνον στον Κωστή και προσπαθεί να τους απομακρύνει στην Άγρια Γη.

Τι θα συμβεί στο επεισόδιο της Δευτέρας 10/10 στην Άγρια Γη

Ο Γιώργος φωτογραφίζει πιθανά στοιχεία που μπορεί να ενοχοποιήσουν τον Άρη, αλλά δεν καταφέρνει να βρει τα κλεμμένα χρήματα. Παράλληλα, ο Στέφανος προσπαθεί να βάλει λόγια στον Κωστή για τον Άρη, για να τον πάρει με το μέρος του: «Αυτός ο άντρας δεν νοιάζεται για εσένα, αλλά για τη μητέρα σου! Μην τον εμπιστεύεσαι», του λέει, αλλά ο Άρης καταφέρνει να δείξει ότι νοιάζεται πραγματικά κι έτσι να έρθει πιο κοντά και με την Ελπίδα. Ο Λουκάς παίρνει τα αποτελέσματα του DNA που δεν οδηγούν πουθενά, αλλά επιμένει ότι η έρευνα πρέπει να συνεχιστεί πριν αποκλειστεί το ενδεχόμενο του φόνου.

Επισκέπτεται τον Αλέξη και προσπαθεί με πλάγιο τρόπο να τον ανακρίνει, αλλά εμφανίζεται η Όλγα που με αυτοπεποίθηση τον διώχνει: «Δεν έχεις κανένα δικαίωμα να ανακρίνεις έναν άνθρωπο έτσι, χωρίς κανένα στοιχείο. Ό,τι είχε να σας πει σας τα είπε και τώρα σε παρακαλώ φύγε γιατί τρέχουνε οι δουλειές μας», του λέει προστατεύοντας έτσι τον Αλέξη.

Ο Μιχάλης πληροφορείται ότι είναι πολύ πιθανό να βρήκαν τον αδελφό του Άρη. Εν τω μεταξύ, ο Χρήστος απειλεί την Όλγα ότι αν κινδυνεύσει ξανά η ζωή του θα αποκαλύψει τα πάντα για την απαγωγή του Νικόλα, ενώ ο Στέφανος αποκαλύπτει στην Ελπίδα ότι κρατάει τον Αλέξη στο χέρι και πως αν δεν μείνουν μαζί θα τον στείλει στη φυλακή: «Δεν πρόκειται ποτέ να σε αφήσω να φύγεις από κοντά μου!

Και θα σου το πω ξεκάθαρα, αν τολμήσεις να ζητήσεις ξανά διαζύγιο, θα φροντίσω να κλείσω τον αδελφό σου στη φυλακή για τον φόνο που έκανε», την απειλεί και εκείνη σοκάρεται: «Ποιο φόνο; Τι είναι αυτά που λες; Με τέτοια φθηνά κόλπα νομίζεις θα με κρατήσεις κοντά σου; Ο αδελφός μου ποτέ δεν θα έκανε κακό σε άνθρωπο», του απαντάει. «Μια δοκιμή να φύγεις θα σε κάνει να το πιστέψεις», της λέει.

Ο πρωταγωνιστής της σειράς, Θανάσης Πατριαρχέας, έγινε μπαμπάς για 3η φορά

Πολλά γεννητούρια αυτές τις μέρες στην ελληνική showbiz, καθώς μετά από πλήθος μωρών που ήρθαν στον κόσμο το τελευταίο διάστημα και γέμισαν τις καρδιές των οικογενειών τους με φως (δείτε εδώ ποια γνωστή πρώην παίκτρια ριάλιτι έγινε ξανά μανούλα), το μεσημέρι του Σαββάτου ήρθε και άλλη μία αποκάλυψη για τον ερχομό ενός ακόμη!

Ο ταλαντούχος ηθοποιός Θανάσης Πατριαρχέας και η αγαπημένη σύζυγός του Βίβιαν Δράκου, πλέουν σε πελάγη ευτυχίας πλέουν τις τελευταίες ώρες καθώς έγιναν για τρίτη φορά γονείς, και η χαρά τους είναι απερίγραπτη!

Ο ηθοποιός που αυτή τη σεζόν απολαμβάνουμε στην Άγρια Γη, και η σύζυγός του, υποδέχτηκαν άλλο ένα υγιέστατο κοριτσάκι και βιώνουν την απόλυτη ευτυχία! Την αποκάλυψη έκανε ο δημοφιλής ηθοποιός το μεσημέρι του Σαββάτου 8/10 μέσω δημοσίευσης στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram. «Καλώς ήλθες μικρή μας», έγραψε στη λεζάντα χαρακτηριστικά ο περήφανος μπαμπάς!

 Ήρθε στον κόσμο η κορούλα του Θανάση Πατριαρχέα και της Βίβιαν Δράκου

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Άγρια γη εξελίξεις (10/14-10): Η κρυφή ζωή της Όλγας αποκαλύπτεται - Τα παζλ αρχίζουν να την ταράζουν

Άγρια Γη Spoiler: Ο Χρήστος ζητάει τη βοήθεια της Όλγας