Από Ελένη Μήτση

Πολλά τα γεννητούρια στο χώρο της showbiz και την Τετάρτη 5/10 ''έσκασε'' άλλο ένα μωράκι, το οποίο οι γονείς του το περίμεναν πως και πως.

Αυτό δεν είναι άλλο από το δεύτερο αγοράκι, που απέκτησε η Σοφία Λεοντίτση και ο Τόλης Χριστοφοράκης κάνοντας το οι ίδιοι γνωστό το απόγευμα της Τετάρτης μέσα από μία πολύ γλυκιά και τρυφερή ανάρτηση στα προφίλ τους στο instagram.

Η ανάρτηση της Σοφίας Λεοντίτση από το μαιευτήριο

«Ο πρίγκιπας, μας έκανε την τιμή σήμερα νωρίς το πρωί, τον έχουμε στην αγκαλιά μας και πετάμε στον ουρανό!! Ήταν η ωραιότερη γέννα που θα μπορούσα να είχα με τη βοήθεια του απίστευτου γιατρού μας @antonisnikoloudakis αλλα και της μαίας μου @xristina_giannoula_ που ήταν στο πλευρό μου από την αρχή μέχρι το τέλος σαν να ήταν αδερφή μου όχι μαία μου. Σας ευχαριστούμε θερμά θερμά πολύ για τις ευχές σας…3.830kg».

Σοφία Λεοντίτση

Το σχόλιο της Σοφίας Λεοντίτση για την Ιωάννα Τούνη

Το πρωί του Σαββάτου 11/6 η εκπομπή «Open Weekend» φιλοξένησε την Σοφία Λεοντίτση, η οποία μίλησε έξω από τα δόντια, όπως άλλωστε συνηθίζει, για την συμμετοχή της στο X-Factor αλλά και την Ιωάννα Τούνη.

«Είμαι πιο συνειδητοποιημένη από την πρώτη εγκυμοσύνη. Νιώθω πιο γυναίκα, πιο έτοιμη μητέρα και είναι πιο διαφορετικά όλα. Υπάρχει ηρεμία, χαρά, προσμένουμε το γεγονός σε τρεις μήνες. Είναι πάλι αγοράκι. Θα δούμε ίσως στο τρίτο παιδί να είναι κοριτσάκι», είπε για την εγκυμοσύνη της.

«Κάποια στιγμή ξέφυγα, το έχω μετανιώσει γιατί υπάρχει ένα παιδί στη μέση και είμαι άνθρωπος που γενικότερα δεν μπορώ να κρατήσω κακία… ο μπαμπάς του θα είναι ένας άνθρωπος πάντα που θα τον θυμάμαι με αγάπη, όταν φεύγουν οι εντάσεις», σχολίασε η Σοφία Λεοντίτση.

Για την κόντρα της με την Ιωάννα Τούνη αλλά και την πρόσφατη απώλεια της μητέρας της, η Σοφία Λεοντίτση ανέφερε: «Πέρασε από το μυαλό μου να στείλω ένα μήνυμα, αλλά δεν το έκανα.

Από την στιγμή που δεν υπάρχει σχέση με έναν άνθρωπο και υπάρχει ένα αρνητικό παρελθόν – είμαι κι ένας άνθρωπος που εγώ μπορεί να ξεχάσω σε ένα λεπτό τα πάντα- φτάνει να δω και απ’ την άλλη πλευρά την διάθεση ότι αναγνωρίζει κάποια από τα λάθη», είπε η Σοφία Λεοντίτση.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Ο Χρήστος Σαντικάι αποκάλυψε το όνομα που θα δώσουν με τη Λάουρα Νάργες στον γιο τους - Η ιδιαίτερη ιστορία πίσω από αυτό

Η πρώτη φωτογραφία με τον γιο - Ο Χρήστος Σαντικάι κρατάει στα χέρια του το μωρό της Λάουρας Νάργες