Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Ραγδαίες αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στο σημερινό (6/10) επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του ΣΚΑΪ, Άγρια Γη μιας και o Άρης θα βάλει σε εφαρμογή το σχέδιό του και θα μπει στο γραφείο της Όλγας μεταμφιεσμένος.

Τι θα δούμε σήμερα (7/10) στην Άγρια Γη

Ο Αρης βλέπει ότι εγκαθιστούν κάμερες έξω από το γραφείο της Ολγας και προβληματίζεται για το πώς θα μπει μέσα. Ζητάει κρυφά τη βοήθεια ενός παλιού φίλου του Μιχάλη. Η Ελπίδα λέει στον Αλέξη να προχωρήσει τις διαδικασίες με το διαζύγιο. Ο Στέφανος τον προειδοποιεί: «Θα καθυστερήσεις το διαζύγιο με την Ελπίδα... Μου χρωστάς», του υπενθυμίζει και ο Αλέξης ζητάει από την αδελφή του να το ξανασκεφτεί και εκείνη εξοργίζεται μαζί του.

Ο Κωστής ζητάει από τη μητέρα του να μη χωρίσει με τον πατέρα του και όταν εκείνη του λέει πως δεν μπορεί να γίνει διαφορετικά, ο μικρός θυμώνει. Ο Αρης έχει φορέσει το φούτερ του Βαγγέλη που δουλεύει στο κτήμα γιατί ξέρει ότι θα έχει άλλοθι για εκείνη την ώρα και μπαίνει κρυφά στο γραφείο της Ολγας, όπου κλέβει χρήματα και τότε χτυπάει συναγερμός ενώ οι κάμερες καταγράφουν τα πάντα.

Ο Αρης καταφέρνει να ξεφύγει, αλλά ο Βαγγέλης θεωρείται ύποπτος για τη διάρρηξη. Ο Αρης του παρέχει ψεύτικο άλλοθι κι έτσι τη γλιτώνει. Από την άλλη, η Ολγα αναθέτει στον Γιώργο να εξιχνιάσει τη διάρρηξη, αλλά μια φωτογραφία της με τον Γιώργο φτάνει ανώνυμα στον Αντώνη, προκαλώντας την έκπληξή του. Ο Αρης συμβουλεύει την Ελπίδα πώς να φερθεί στον Κωστή, κερδίζοντας όλο και περισσότερο τη συμπάθειά της.

Spoiler! Το μυστικό που φέρνει τα πάνω-κάτω

Ο Χρήστος Τσακίρης καταφέρνει να το σκάσει από τη φυλακή, προκαλώντας οργή και φόβο στην Ολγα που ζητάει την προστασία του Αρη: «Χρειάζομαι έναν άνθρωπο εμπιστοσύνης για να με προστατεύει», του λέει και εκείνος τη ρωτάει: «Κινδυνεύετε από κάποιον;». «Είμαι μια πολύ ισχυρή επιχειρηματίας και πολλοί είναι οι ανταγωνιστές που θα τους βόλευε να μείνω εκτός», του απαντά.

Την ίδια στιγμή, ο Στέφανος επισκέπτεται στο ίδρυμα την Εύα Αργυρού, μια γυναίκα που δεν θυμάται τίποτα από το παρελθόν της και που ο Στέφανος φαίνεται να τη συμπαθεί ιδιαίτερα. Η κόρη του Γιώργου, η Κατερίνα, καβγαδίζει με τον Βαγγέλη γιατί θεωρεί ότι δεν της δίνει σημασία. Φεύγοντας κλαμένη από τον στάβλο, πέφτει πάνω στον Στέφανο, ο οποίος ανησυχεί που τη βλέπει έτσι.

Εκείνος της μιλάει με αληθινό ενδιαφέρον και η κοπέλα νιώθει πολύ όμορφα με την επαφή τους. Εντωμεταξύ, η ξαφνική κατάπτωση του «Πειρατή» φέρνει ακόμα πιο κοντά τον Αρη με την Ελπίδα. Ο Αρης αποφασίζει να παρατήσει την εκδίκηση και να κοιτάξει το μέλλον του με την Ελπίδα. Ωστόσο, ένα μυστικό από το παρελθόν που έρχεται στην επιφάνεια, τα ανατρέπει πάλι όλα…

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Η κόρη της συντρόφου μου είναι...» - Η σπάνια αποκάλυψη του Στέφανου Μιχαήλ για την προσωπική του ζωή

Η ζωή με έναν αλκοολικό άντρα - Οι αποκαλύψεις της Ασημακοπούλου για το ρόλο της στην ''Άγρια Γη''