Από Ελένη Μήτση

Μια εβδομάδα γεμάτη ανατροπές θα είναι η ερχόμενη (10/14-10) για την ''Άγρια γη'' αφού οι έρευνες του Άρη για να βρει στοιχεία από το παρελθόν του δε σταματάνε, τολμώντας μάλιστα και πολύ ριψοκίνδυνες κινήσεις...

Οι εξελίξεις της εβδομάδας (10/14-10) για την ''Άγρια γη''

Δευτέρα 10/10

Ο Γιώργος φωτογραφίζει πιθανά στοιχεία που μπορεί να ενοχοποιήσουν τον Άρη, αλλά δεν καταφέρνει να βρει τα κλεμμένα χρήματα. Παράλληλα, ο Στέφανος προσπαθεί να βάλει λόγια στον Κωστή για τον Άρη, για να τον πάρει με το μέρος του: «Αυτός ο άντρας δεν νοιάζεται για εσένα, αλλά για τη μητέρα σου! Μην τον εμπιστεύεσαι», του λέει, αλλά ο Άρης καταφέρνει να δείξει ότι νοιάζεται πραγματικά κι έτσι να έρθει πιο κοντά και με την Ελπίδα. Ο Λουκάς παίρνει τα αποτελέσματα του DNA που δεν οδηγούν πουθενά, αλλά επιμένει ότι η έρευνα πρέπει να συνεχιστεί πριν αποκλειστεί το ενδεχόμενο του φόνου.

Επισκέπτεται τον Αλέξη και προσπαθεί με πλάγιο τρόπο να τον ανακρίνει, αλλά εμφανίζεται η Όλγα που με αυτοπεποίθηση τον διώχνει: «Δεν έχεις κανένα δικαίωμα να ανακρίνεις έναν άνθρωπο έτσι, χωρίς κανένα στοιχείο. Ό,τι είχε να σας πει σας τα είπε και τώρα σε παρακαλώ φύγε γιατί τρέχουνε οι δουλειές μας», του λέει προστατεύοντας έτσι τον Αλέξη.

Ο Μιχάλης πληροφορείται ότι είναι πολύ πιθανό να βρήκαν τον αδελφό του Άρη. Εν τω μεταξύ, ο Χρήστος απειλεί την Όλγα ότι αν κινδυνεύσει ξανά η ζωή του θα αποκαλύψει τα πάντα για την απαγωγή του Νικόλα, ενώ ο Στέφανος αποκαλύπτει στην Ελπίδα ότι κρατάει τον Αλέξη στο χέρι και πως αν δεν μείνουν μαζί θα τον στείλει στη φυλακή: «Δεν πρόκειται ποτέ να σε αφήσω να φύγεις από κοντά μου!

Και θα σου το πω ξεκάθαρα, αν τολμήσεις να ζητήσεις ξανά διαζύγιο, θα φροντίσω να κλείσω τον αδελφό σου στη φυλακή για τον φόνο που έκανε», την απειλεί και εκείνη σοκάρεται: «Ποιο φόνο; Τι είναι αυτά που λες; Με τέτοια φθηνά κόλπα νομίζεις θα με κρατήσεις κοντά σου; Ο αδελφός μου ποτέ δεν θα έκανε κακό σε άνθρωπο», του απαντάει. «Μια δοκιμή να φύγεις θα σε κάνει να το πιστέψεις», της λέει.

Δούκα - Άγρια Γη

Τρίτη 11/10

Ο Αντώνης ζητά από τον Γιώργο να ερευνήσει για την ιδιωτική ζωή της Όλγας, αφού υποψιάζεται πως τον απατά. Εκείνος τη βλέπει να επισκέπτεται τον Χρήστο και αρχίζει να υποψιάζεται πως έχει κρυφή ζωή. Την ίδια ώρα, η Όλγα δέχεται κι άλλα ανώνυμα παζλ, ενώ ο Χρήστος δίνει μια σημαντική πληροφορία στον Άρη για την Όλγα.

Η Ελπίδα προχωρά σε αίτηση διαζυγίου, αλλά η ομολογία του Αλέξη για το ατύχημα που στέρησε τη ζωή του πελάτη του και οι εκβιασμοί του Στέφανου, τη φρενάρουν: «Κατά λάθος σκότωσα τον άνθρωπο, δεν το ήθελα και πάνω στον πανικό μου ζήτησα από τον Στέφανο να με βοηθήσει! Εκείνος μετά με εκβίασε για να σε πείσω να μην τον χωρίσεις, αλλιώς θα με κλείσει στη φυλακή», της ομολογεί και εκείνη χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της και αποφασίζει να υποχωρήσει και έτσι δεν υπογράφει το διαζύγιο.

Ωστόσο πιέζει κι εκείνη με τη σειρά της τον Στέφανο να της δώσει τα στοιχεία που ενοχοποιούν τον Αλέξη. Ο Άρης αντικρίζει με αγωνία τον νεαρό άντρα που μπορεί να είναι ο αδελφός του.

Τετάρτη 12/10

Ο Θωμάς υποψιάζεται ότι η συμπεριφορά του Αλέξη κρύβει κάτι παράξενο σχετικά με τον θάνατο του Αντωνάτου. Ο Αντώνης ζητάει από τον Γιώργο να συνεχίσει την παρακολούθηση της Όλγας, ενώ ο τελευταίος συνεχίζει να βρίσκεται ερωτικά μαζί της.

Στο μεταξύ, Αντώνης και Ρένα περνάνε περισσότερο χρόνο μαζί. Ταυτόχρονα, ο Άρης εμψυχώνει τον Κωστή και παράλληλα έρχεται πιο κοντά με την Ελπίδα. Ο Γιώργος ανακαλύπτει ποιος είναι ο Χρήστος και ρωτάει τον ταραγμένο Μιχάλη να του πει λεπτομέρειες σχετικά με την απαγωγή του Νικόλα Γαλάνη: «Είχε γίνει μεγάλο σούσουρο εκείνη την εποχή και όλοι ξέρουν το περιστατικό. Ήσουν αστυνομικός τότε, δεν μπορεί να μην είχες κάποια υποψία για το ποιος κρυβόταν πίσω από την απαγωγή», του λέει.

Πέμπτη 13/10

Η έλξη ανάμεσα στον Άρη και την Ελπίδα μεγαλώνει. Η Όλγα παραπλανά τον Γιώργο για τη σχέση της με τον Χρήστο, ενώ στήνει κρυφά ένα σχέδιο για να βγάλει τον τελευταίο από τη μέση. Η γνωριμία του Μάνου με τον Κωστή είναι καταλυτική και ενθαρρύνει το παιδί να παλέψει για την υγεία του. Παράλληλα, ο Άρης στήνει το δικό του σχέδιο για να αποσπάσει στοιχεία από το χρηματοκιβώτιο της Όλγας.

Ο Αλέξης συνεχίζει να ζει με τις απειλές του Στέφανου, ενώ ο Στέφανος πολιορκεί την Ελπίδα που, φοβισμένη να μην καταδώσει τον Αλέξη, ζητά τη βοήθεια του Θωμά. Ο πεθερός της σοκαρισμένος, μαθαίνει ότι ο Αλέξης ευθύνεται για τον θάνατο του φίλου του, όταν η Ελπίδα του αποκαλύπτει τα πάντα και του λέει πως ο Στέφανος εκμεταλλεύτηκε την κατάσταση και την εκβιάζει να μην τον χωρίσει, κρατώντας στοιχεία κατά του αδελφού της. Ο Θωμάς δέχεται να τη βοηθήσει με όρους και καταστρώνουν ένα σχέδιο, για να πάρουν κρυφά τα στοιχεία που φυλάει ο γιος του στο ιατρείο του.

Άγρια Γη

Παρασκευή 14/10

Ο Χρήστος Τσακίρης καταφέρνει να το σκάσει από τη φυλακή, προκαλώντας οργή και φόβο στην Όλγα που ζητάει την προστασία του Άρη: «Χρειάζομαι έναν άνθρωπο εμπιστοσύνης για να με προστατεύει», του λέει και εκείνος τη ρωτάει: «Κινδυνεύετε από κάποιον;». «Είμαι μια πολύ ισχυρή επιχειρηματίας και πολλοί είναι οι ανταγωνιστές που θα τους βόλευε να μείνω εκτός», του απαντά. Την ίδια στιγμή, ο Στέφανος επισκέπτεται στο ίδρυμα την Εύα Αργυρού, μια γυναίκα που δεν θυμάται τίποτα από το παρελθόν της και που ο Στέφανος φαίνεται να τη συμπαθεί ιδιαίτερα.

Η κόρη του Γιώργου, η Κατερίνα, καβγαδίζει με τον Βαγγέλη γιατί θεωρεί ότι δεν της δίνει σημασία. Φεύγοντας κλαμένη από τον στάβλο, πέφτει πάνω στον Στέφανο, ο οποίος ανησυχεί που τη βλέπει έτσι. Εκείνος της μιλάει με αληθινό ενδιαφέρον και η κοπέλα νιώθει πολύ όμορφα με την επαφή τους. Εντωμεταξύ, η ξαφνική κατάπτωση του «Πειρατή» φέρνει ακόμα πιο κοντά τον Άρη με την Ελπίδα.

Ο Άρης αποφασίζει να παρατήσει την εκδίκηση και να κοιτάξει το μέλλον του με την Ελπίδα. Ωστόσο, ένα μυστικό από το παρελθόν που έρχεται στην επιφάνεια, τα ανατρέπει πάλι όλα…

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Άγρια Γη Spoiler: Ο Χρήστος ζητάει τη βοήθεια της Όλγας

Άγρια Γη εξελίξεις (6/10): Θρήνος! Νεκρός ο...