Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της επιτυχημένης σειράς του ΣΚΑΪ, Άγρια Γη αναμένεται να είναι καταιγιστικές και το TV24 σας έχει σούπερ spoiler για τη συνέχεια.

Η Όλγα συνεχίζει να θέλει να μάθει περισσότερα για τον Άρη και την οικογένειά του από τον Γιώργο, ενώ η Ελπίδα συμπαραστέκεται στη Ρένα και την καλεί να μείνει στον ξενώνα τους.

Ο Άρης γνωρίζει τον Κωστή και τον πείθει να δεχτεί να ακολουθήσει την απαραίτητη θεραπεία. Αυτό και μια στημένη αυτοθυσία του υπέρ της Όλγας, θα την κάνουν να τον εμπιστευθεί περισσότερο. Και την ίδια στιγμή, παρά τις παρεμβάσεις του Στέφανου, θα έρθει πιο κοντά στην Ελπίδα. Ο Μιχάλης δεν καταφέρνει να βρει κάτι σχετικά με την αναζήτησή του για τον αδελφό του Άρη.

Ο Χρήστος ζητά τη βοήθεια της Όλγας στην Άγρια Γη

Άγρια Γη Ιβάν Σβιτάιλο

Ο Χρήστος στις φυλακές ζητάει να επικοινωνήσει με την Όλγα. Εκείνη απορεί με την επικοινωνία εκείνου μετά από τόσα χρόνια και πάει να τον δει. Της ζητά να τον βγάλει από τη φυλακή και εκείνη δέχεται, αλλά με άλλο σχέδιο στο νου της. Ο Άρης όμως τον προλαβαίνει και τον απειλεί ευθέως στην περίπτωση που θα τον προδώσει στην Ολγα. Την ίδια ώρα, ο Μιχάλης «φυτεύει» έναν σουγιά στον Χρήστο για να τον στείλει στην απομόνωση και εκείνος υποψιάζεται την Όλγα.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Η κόρη της συντρόφου μου είναι...» - Η σπάνια αποκάλυψη του Στέφανου Μιχαήλ για την προσωπική του ζωή

Η ζωή με έναν αλκοολικό άντρα - Οι αποκαλύψεις της Ασημακοπούλου για το ρόλο της στην ''Άγρια Γη''