Από Πέννυ Μαστοράκου

Δεν μπορούμε να πιστέψουμε στα μάτια μας με τις ανατροπές που βλέπουμε ότι έρχονται στην νέα σειρά του Mega, Μαύρο Ρόδο, η οποία έχει ήδη κατακτήσει μία θέση πάνω πάνω στις καρδιές του τηλεοπτικού κοινού (δείτε εδώ τα νούμερα τηλεθέασης στο επεισόδιο της Τρίτης 4/10)!

Δεν είναι λοιπόν τα μυστικά και το ένοχο παρελθόν που κρύβουν κάποιοι ήρωες, όπως ο Θέμης και η Πολυξένη, που φαίνεται πως είναι σκοτεινοί χαρακτήρες κατά κύριο λόγο, αλλά και εκείνα που κρύβουν άνθρωποι υπεράνω πάσης υποψίας, όπως ο...Σταυρίνος!

Ο ανάπηρος Σταυρίνος περπατάει και λέει πολλά ψέματα!

Ο Σταυρίνος πριν το "ατύχημα" ήταν ένας άνθρωπος που λάτρευε και κυνηγούσε την περιπέτεια! Αυτό το συμβάν που υποστηρίζει πως το στοίχησε το περπάτημά του, τον ανάγκασε να αφήσει πίσω την παλιά του ζωή, ωστόσο αυτό που δεν αποκάλυψε ποτέ είναι το τι είδους ζωή ήταν αυτή!

Το στήριγμά του είναι ο αδελφός του, ο κοινοτάρχης του χωριού, ο οποίος κάνει τα πάντα για να το κάνει τουριστικό μέρος, και βάζει πάνω από όλα το συμφέρον, σε αντίθεση με τον Σταυρίνο που για όλους είναι άγιος! Αμ δε...η αλήθεια είναι πως δεν είναι ανάπηρος, και περπατά μια χαρά!

Ο λόγος που έχει πει τόσα φρικτά ψέματα είναι γιατί κρύβει ένοχα μυστικά, και το παρελθόν του κοντεύει να ξεπεράσει μέχρι και αυτό του Θέμη Καστρινού! Θα αποκαλυφθούν; Η συνέχεια στις οθόνες μας...

Μαύρο Ρόδο

Όσα θα δούμε στο συγκλονιστικό επεισόδιο της Κυριακής 9/10

Ο Πέτρος ολοένα και περισσότερο εντυπωσιάζεται με την Ελισάβετ, η οποία προσπαθεί με κάθε τρόπο να αποφύγει τον... πειρασμό. Από την άλλη ο Θέμης βάζει λυτούς και δεμένους να μάθει αν η γυναίκα του τον απατάει...

Ο Πέτρος συναντάει την Ελισάβετ και προσπαθεί να της μιλήσει για πρώτη φορά. Από την άλλη, ο Λευτέρης προσπαθεί να την πείσει να βγάλει για λίγο τα ράσα: «Δεν σε βλέπει κανείς κορίτσι μου εδώ στο σπίτι, βγάλε αυτά τα μαύρα ρούχα», αλλά εκείνη αρνείται. Ο Θέμης ψάχνει παντού την Αγγελική, που λείπει πάλι από το σπίτι και αρχίζει να εξοργίζεται.

Εκείνη βρίσκεται στο ξενοδοχείο όπου συναντάει τον εραστή της, τον Βίκο. «Δεν αντέχω άλλο τη ζωή μαζί του, αλλά δεν μπορώ να ξεφύγω. Δεν θα με αφήσει ποτέ», του λέει και εκείνος της προτείνει: «Μία είναι η λύση: Να βγει από τη μέση». Στο μεταξύ όμως ο Θέμης ανακαλύπτει πως η γυναίκα του είναι στο ξενοδοχείο και σπεύδει εκεί.

Ο Βίκος το μαθαίνει και φροντίζει με την Αγγελική να του ρίξουν στάχτη στα μάτια. Κι ενώ ο Καστρινός προσπαθεί να βρει την άκρη, ο Βίκος συνεχίζει να του βάζει εμπόδια για να μη φτάσει στην αλήθεια. Η Αλεξία θα έχει μια συνάντηση με την Ελισάβετ, που θα της κάνει μεγάλη εντύπωση, ενώ ο Σαράντος πηγαίνει στο μοναστήρι για να πετύχει μια συμφωνία που θα αλλάξει τις ισορροπίες στο χωριό.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Μαύρο Ρόδο: «Αν έρθει μία Σταμίρη και γυρεύει μία Μυρσίνη...» - Η πρεμιέρα έφερε στο Twitter μνήμες από τις Άγριες Μέλισσες και έγινε χαμός

Μαύρο ρόδο: Το αληθινό πρόσωπο του Καστρινού αποκαλύπτεται - Θα προσπαθήσει να σκοτώσει την...