Από TV24 Team

Είναι νέοι, ωραίοι και οι δύο πρωταγωνιστούν σε μεγάλες σειρές της ελληνικής τηλεόρασης. Ένα νέο ζευγάρι δημιουργήθηκε στην ελληνική showbiz και το μόνο σίγουρο είναι πως θα απασχολήσει πολύ τα φώτα της δημοσιότητας.

Το νέο ζευγάρι της showbiz

Ο λόγος για την «Τζένη» του Σασμού, Σάντυ Χατζηϊωάννου και τον νέο πρωταγωνιστή της σειράς «Μαύρο Ρόδο», Μιχαήλ Ταμπακάκη (δείτε εδώ το πρώτο trailer της σειράς στο οποίο εμφανίζεται). Οι δύο νεαροί ηθοποιοί, όπως μαρτυρούν κάποιες κινήσεις τους στα social media είναι ζευγάρι και πολύ αγαπημένοι.

Μάλιστα, ο Μιχαήλ Ταμπακάκης αποφάσισε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μία υπέροχη φωτογραφία στην οποία ποζάρει στο πλευρό της αγαπημένης του, ενώ και εκείνη με τη σειρά της, αποκάλυψε πως πόζαρε στον φακό του.

Σάντυ Χατζηϊωάννου Μιχαήλ Ταμπακάκης ζευγάρι

Το ζευγάρι πέρασε τις καλοκαιρινές του διακοπές στην Τήνο, λίγο πριν επιστρέψουν στην Αθήνα για τις υποχρεώσεις τους με τα γυρίσματα των σειρών τους.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα που έχουν κυκλοφορήσει, οι δύο ηθοποιοί ήρθαν κοντά μέσω της κοινής τους φίλης, Ευγενίας Σαμαρά, η οποία μάλιστα σχολίασε και στην κοινή φωτογραφία που ανέβασαν.

Λίγα λόγια για τους δύο ηθοποιούς

Ο Μιχαήλ Ταμπακάκης (Αθήνα, 10 Αυγούστου 1995) είναι Έλληνας ηθοποιός.

Έχει συμμετάσχει σε τηλεόραση, θέατρο και κινηματογράφο, καθώς και σε videoclips, έχοντας ξεχωρίσει στη σειρά ''Έρωτας Μετά''.

Είναι απόφοιτος του Αμερικανικού Κολεγίου Ελλάδος, ενώ έχει σπουδάσει υποκριτική στην Ανωτέρα Σχολή Δραματικής Τέχνης του Εθνικού Θεάτρου και Οικονομικά στο Πανεπιστήμιο Πειραιά.

Έχει κερδίσει το βραβείο Τέχνης του Αμερικανικού κολεγίου Ελλάδας και ήταν υποψήφιος για το βραβείο Χορν 2020.

Το 2019, δραστηριοποιήθηκε με τη συμμετοχή του στη γερμανική ταινία "Rest in Greece" καθώς και στην ταινία του Τάκη Παπαναστασίου "Δεν Ακούμε Τα Τραγούδια" καθώς και στις μικρού μήκους ταινίες “escaping the fragile planet” και “Στα βήματά της".

Η Σάντυ Χατζηϊωάννου, είναι 29 χρονών, όπως είχε αποκαλύψει η ίδια πριν από λίγο καιρό σε μία συνέντευξή της. «Είναι στην εφηβεία και ενθουσιάζεται εύκολα. Η Τζένη είναι 18 χρονών και εγώ θα γίνω 29», είχε πει χαρακτηριστικά για τον ρόλο της στην επιτυχημένη σειρά του ALPHA, Σασμός.

H ηθοποιός γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Χαλκίδα και σπούδασε στη Δραματική Σχολή Θεάτρου Τέχνης Καρόλου Κουν, όπου άρχισε να φοιτά το 2015.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Σαρώσατε το Πανελλήνιο...» - Αναβρασμός στο Twitter με το trailer του Σασμού

Μαύρο Ρόδο: Με ανατρεπτικό ρόλο στο πλευρό του Σκιαδαρέση η Θεοφανία Παπαθωμά