Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Η πρεμιέρα του Μαύρου Ρόδου στο Mega στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία (δείτε εδώ την τηλεθέαση που σημείωσε) και έτσι το τηλεοπτικό κοινό περιμένει πώς και πώς να δει τι έχει να συμβεί στη συνέχεια της σειράς. Κάπως έτσι, στα επόμενα επεισόδια θα δούμε επιτέλους την πρώτη επίσημη συνάντηση του Πέτρου με την Ελισάβετ.

Ο Πέτρος έχει βάλει στοίχημα με τους φίλους του να ρίξει την Ελισάβετ. Μάλιστα αν χάσει θα κληθεί να δώσει τα 2/3 των χρημάτων που χρειάζονται για να ανοίξει ένα αρχιτεκτονικό γραφείο με τον κολλητό του στο Λονδίνο.

Την ίδια στιγμή ωστόσο έχει μαγευτεί από την Ελισάβετ. Η ηρεμία της και η ομορφιά της τον έχουν σαγηνέψει και έτσι δεν μπορεί να πάρει τα μάτια του από πάνω της.

Μαύρο Ρόδο Πέτρος Ελισάβετ

Η πρώτη συνάντηση του Πέτρου με την Ελισάβετ στο Μαύρο Ρόδο

Ο νεαρός φοιτητής αποφασίζει να επισκεφθεί την Ελισάβετ στην αποθήκη όπου μένει για να γνωριστούν. Της χτυπάει την πόρτα, ωστόσο η συνάντησή τους δεν πηγαίνει τόσο καλά όσο είχε υπολογίσει μιας και η Ελισάβετ του κλείνει την πόρτα στα μούτρα.

Έτσι, ο Πέτρος ζητά από την Αλεξία να της μιλήσει για να την ηρεμήσει: «Μίλα της σε παρακαλώ και εξήγησέ της ότι δεν είχα κακές προθέσεις εναντίον της», της εξηγεί και εκείνη τον ρωτάει: «Προσπάθησες να την πέσεις και σε μοναχή;», αλλά εκείνος το αρνείται: «Έχει αυτή η κοπέλα που με τραβάει... Τα μαλλιά της, τα μάτια της, το δέρμα της... Όλα είναι υπέροχα πάνω της. Μου αρέσει πολύ».

Στη συνέχεια της ιστορίας μας θα δούμε πως ο Πέτρος θα δεχθεί να αναλάβει την μελέτη που πρέπει να γίνει για τις ζημιές στο μοναστήρι και δε θα αργήσει η στιγμή που οι δύο νέοι θα βρεθούν για πρώτη φορά στο σπίτι μόνοι τους.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Μαύρο Ρόδο - ασύλληπτο spoiler: Δεν είναι ανάπηρος και σίγουρα καθόλου αθώος! Όλη η αλήθεια για τον Σταυρίνο

Μαύρο Ρόδο: «Τα spoilers μένουν σε ανούσιο κουτσομπολιό!» - Ο Λεωνίδας Κακούρης αποκαλύπτει για την σειρά