Από Ελένη Μήτση

Μια εβδομάδα γεμάτη μυστήρια, που σιγά σιγά οδηγούνται στη λύση θα ξεκινήσει από τη Δευτέρα 10/10 στην αστυνομική σειρά Παγιδευμένοι. Η Άννα και ο Δημήτρης έχουν μόνο μια επιθυμία να αποκαλύψουν το δολοφόνο της Μυρτώς και πλέον είναι πολύ κοντά σε αυτή (δείτε εδώ πως θα αντιδράσει η Άννα όταν μάθει τον πραγματικό δολοφόνο).

Οι εξελίξεις της σειράς ''Παγιδευμένοι'' για την εβδομάδα (10/12-10)

Δευτέρα 10/10

Η ανακάλυψη της Άννας τη φέρνει πολύ κοντά στον πραγματικό δολοφόνο της Μυρτώς περιορίζοντας τους υπόπτους σε δύο. Ποιος από τους δύο, όμως, είναι ο δολοφόνος; Η Aννα, ο Δημήτρης και ο Ανδρέας θα καταστρώσουν ένα σχέδιο για να βρουν τον πραγματικό ένοχο.

Το θέμα είναι αν θα πέσει στην παγίδα τους ή θα καταφέρει να γλιτώσει. Η αλήθεια για τη δολοφονία της Μυρτώς θα αποκαλυφθεί και θα προκαλέσει σεισμό, ενώ θα καταρρίψει όλα όσα πίστευαν όλοι μέχρι τότε. Μαζί με τον Δημήτρη πρέπει να βρουν άμεσα ακράδαντες αποδείξεις για την ενοχή του.

Παγιδευμένοι εξελίξεις

Τρίτη 11/10

Η αποκάλυψη του αληθινού δολοφόνου συγκλονίζει την Άννα. Ο Δημήτρης αναγκάζεται να τη θέσει υπό κράτηση για να την προστατεύσει. Στο μεταξύ ένας άντρας με σκοτεινό παρελθόν ίσως μπορεί να βοηθήσει τον Δημήτρη να βρει τα στοιχεία που θα αθωώσουν τον Θοδωρή και θα οδηγήσουν τις έρευνες στον πραγματικό δολοφόνο. Κι ενώ αυτά συμβαίνουν, ο Σταύρος βάζει για άλλη μια φορά στο στόχαστρο την Άννα και τον Δημήτρη. Προσπαθεί να τους στριμώξει για τα στοιχεία που έκλεψαν.

Τετάρτη 12/10

Η Άννα, ο Δημήτρης και ο Ανδρέας προσπαθούν να πείσουν τον Θοδωρή να μιλήσει. Παράλληλα ο Σταύρος σφίγγει τον κλοιό γύρω τους. Για να ξεφύγουν υπάρχει μόνο ένας τρόπος. Κάτι που κανείς δεν φαντάζεται!

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Παγιδευμένοι spoiler: Η Άννα και ο Δημήτρης εμπλέκονται σε τροχαίο ατύχημα - Ποια είναι η κατάστασή τους

Παντρεύτηκαν, έκαναν 2 παιδιά και χώρισαν - Σήμερα η Μυρτώ Αλικάκη πρωταγωνιστεί στο Μαύρο ρόδο και ο Πέτρος Λαγούτης στους...