Από Ελένη Μήτση

Συνταρακτικές εξελίξεις θα δούμε στο επεισόδιο της Τρίτης 4/10 στους ''Παγιδευμένους'' με τις δύο οικογένειες Ροδίτης και Μαρκέτου να προσπαθούν πάσει θυσία να ανακαλύψουν όσα κρύβονται πίσω από τον δολοφόνο της Μυρτούς.

Τα μυστικά είναι πολλά και καλά κρυμμένα, αλλά σιγά σιγά όλα βγαίνουν στη φόρα. Για αρχή ο Κοσμάς θα χάσει τη γη κάτω από τα πόδια του μαθαίνοντας κάτι που δεν θα ήθελε ποτέ να ακούσει για την κόρη του... Παράλληλα, βλέπουμε την Άννα να αποκαλύπτει πως φοράει σε όλα τα επεισόδια ένα μονό σκουλαρίκι για πολύ συγκεκριμένο λόγο...

Τι κρύβεται πίσω από το σκουλαρίκι που φοράει η Άννα στους Παγιδευμένους;

Ο Δημήτρης συλλαμβάνει την Άννα

Η νέα σειρά του ΑΝΤ1, «Παγιδευμένοι» έχει καταφέρει να δημιουργήσει μεγάλο «σούσουρο» στα τηλεοπτικά δρώμενα από την πρώτη κιόλας μέρα προβολής της. Οι εκπληκτικές ερμηνείες των ηθοποιών καθώς και οι καταιγιστικές εξελίξεις έχουν κάνει το κοινό να μην ξεκολλάει με τίποτα.

Στα επόμενα επεισόδια ωστόσο ένα συμβάν θα έρθει να ανατρέψει όσα γνωρίζαμε μέχρι τώρα μιας και ο Δημήτρης θα συλλάβει την Άννα.

Φυσικά η Άννα δεν έχει κάνει κάποιο αδίκημα για να συλληφθεί. Αντιθέτως εκείνη και ο Δημήτρης προσπαθούν να βρουν την άκρη στο νήμα στην υπόθεση της δολοφονίας της Μυρτώς.

Η αποκάλυψη της ταυτότητας του δολοφόνου έρχεται (δείτε εδώ ποιος είναι) και η Άννα δεν μπορεί να πιστέψει πως αυτός ο άνθρωπος που βρισκόταν τόσο κοντά της, αφαίρεσε τη ζωή της αγαπημένης της αδερφής.

Παγιδευμένοι Δημήτρης Άννα

Από εκείνη τη στιγμή, ξεκινάει μία μάχη με τον χρόνο προκειμένου να βρεθούν οι απαραίτητες αποδείξεις και να στηθεί η υπόθεση εναντίον του δολοφόνου.

Ο Δημήτρης, προκειμένου να προστατεύσει την Άννα και να μην τεθεί σε περαιτέρω κίνδυνο, αποφασίζει να τη συλλάβει. Την ίδια στιγμή συνεχίζει την έρευνα του για τις αποδείξεις που θα φέρουν τον φονιά της Μυρτώς ενώπιον της δικαιοσύνης, ενώ προσπαθεί να αποδείξει και την αθωότητα του αδερφού του.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Παγιδευμένοι spoiler: Θρήνος για την οικογένεια Ροδίτη - Πεθαίνει ακαριαία...

Παγιδευμένοι: Δεν έχουν τέλος τα βάσανα για την Ειρήνη - Η τραγική φιγούρα της σειράς