Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Η νέα σειρά του ΑΝΤ1, «Παγιδευμένοι», αν και βρίσκεται μόλις λίγες εβδομάδες στον τηλεοπτικό αέρα, έχει καταφέρει να κερδίσει μία ξεχωριστή θέση στις καρδιές των τηλεθεατών, οι οποίοι δεν σταματούν να σχολιάζουν τα επεισόδια στο Twitter.

Την ίδια στιγμή, η τηλεθέαση πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο, ενώ το κοινό έχει να λέει για τους ξεχωριστούς ηθοποιούς που έχουν στελεχώσει τη σειρά.

Ένας από αυτούς είναι και ο Σταύρος Τσουμάνης, ο νεαρός ηθοποιός που υποδύεται τον «Θοδωρή Μαρκέτο». Ο Θοδωρής είναι ο μικρότερος αδελφός του Δημήτρη. Ευαίσθητος, πληγωμένος, αντιδραστικός. Επειδή ξέρει ότι δεν μπορεί να συγκριθεί με τον Δημήτρη που είναι ο «τέλειος» γιος, προσπαθεί να κερδίσει την προσοχή του πατέρα του με αρνητική, παραβατική συμπεριφορά. Είναι το «μαύρο πρόβατο» της οικογένειας, γι’ αυτό είχε πάντα μια προβληματική σχέση με τον πατέρα του, Σπύρο.

View this post on Instagram

A post shared by Παγιδευμένοι ANT1 (@pagidevmenoi)

Η «τελειότητα» του Δημήτρη αποτελούσε πάντα πίεση γι’ αυτόν, ενώ νιώθει συνέχεια προδομένος και παραγκωνισμένος από τον πατέρα του. Από τότε που πέθανε η μητέρα του, κλείστηκε ακόμη περισσότερο στον εαυτό του, φορτωμένος με ενοχές. Η μικρότερη αδερφή του, Δάφνη, είναι η μόνη με την οποία τα πάει καλά. Τώρα, οι σχέσεις με την οικογένειά του θα δοκιμαστούν περισσότερο από ποτέ και κανείς δεν θα μείνει ίδιος με πριν…

Η ηλικία και η καταγωγή του Σταύρου Τσουμάνη

Ο Σταύρος Τσουμάνης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Είναι 26 χρονών και πέρα από ηθοποιός είναι και μουσικός καθώς και μηχανικός ήχου. Ξεκίνησε να φοιτά στην δραματική σχολή “ΙΑΣΜΟΣ” Βασίλης Διαμαντόπουλος απ’ όπου και αποφοίτησε το 2017.

Η πρώτη του παράσταση ήταν το “Εκτός Ορίων” σε σκηνοθεσία της ομάδας So7 (Δημήτρης Κουρούμπαλης, Φρόσω Κορρού) στο θέατρο Ιλίσια Βολανάκης για τη θεατρική σεζόν 2016-2017.

«Δεν ξέρω γιατί το επέλεξα, στην αρχή απλά μπήκα στη σχολή και πίστευα ότι θα κάτσω ένα μήνα και θα τα παρατήσω, αλλά μετά το πρώτο μάθημα ένιωσα σαν να είχα ερωτευτεί. Μετά το πρώτο έτος κατάλαβα πως δεν μπορώ να με φανταστώ να κάνω κάτι άλλο.

Τότε ήταν σαν να γύρισε ένας διακόπτης και άρχισα να το βλέπω σοβαρά. Περισσότερο η περιέργεια με έκανε να ασχοληθώ με την υποκριτική, να δω πως είναι όλο αυτό πριν τη παράσταση. Οι γονείς μου δεν είχαν κανένα πρόβλημα με όλο αυτό. Με στήριξαν και πίστεψαν πολύ, και τους είμαι ευγνώμων για όλη την στήριξη που μου παρείχαν. Γενικά όλοι οι άνθρωποι που αγαπώ ήταν μαζί μου σε αυτή την επιλογή», είχε πει ο ίδιος για την απόφασή του να ασχοληθεί με την υποκριτική.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Πέτρος Λαγούτης για Παγιδευμένους: "Ο δολοφόνος είναι ένας άνθρωπος που... " - Σούπερ αποκλειστική αποκάλυψη!

Παγιδευμένοι spoiler: Προδοσία χωρίς προηγούμενο - Ο Άγγελος φορτώνει τον θάνατο της Μυρτούς στον...