Από Στέλλα Μούτσιου

Σας έχουμε ήδη μιλήσει για την άφιξη του Γεράσιμου Μαρκέτου στους Παγιδευμένους. Πρόκειται για ένα πρόσωπο που θα σώσει τον Θοδωρή από τα βάσανά του στη φυλακή, όμως η συγγένεια που έχει μαζί του, αλλά και με την υπόλοιπη οικογένεια θα δημιουργήσει προβλήματα στη συνέχεια.

Γνωρίζουμε πως στο επεισόδιο της Δευτέρας 10/10 θα πραγματοποιηθεί η είσοδός του στη σειρά, αλλά ακόμη κι αν βρεθεί με τον Δημήτρη και τον μικρότερο εγγονό του, η συνάντησή του με τον γιο του, Σπύρο, θα αργήσει. Όταν, βέβαια, θα συμβεί θα αλλάξουν όλα.

Η συνάντηση του Σπύρου με τον πατέρα του στους Παγιδευμένους

Ο Γεράσιμος θα βγει από τη φυλακή και θα εμφανιστεί στο σπίτι του παιδιού του, αλλά η υποδοχή του Σπύρου δεν θα είναι αυτή που περιμένει. Ο ίδιος δεν θέλει ούτε να τον βλέπει, διότι δεν μπορεί να του συγχωρήσει ότι κάποτε τον παράτησε.

Έτσι, με τον που θα τον δει, θα εξοργιστεί και θα του ζητήσει αμέσως να φύγει από το σπίτι μιλώντας του με τον πιο σκληρό τρόπο.

Παγιδευμένοι Ορκόπουλος

Εκείνος, όμως, καταλαβαίνει από που πηγάζει όλος αυτός ο θυμός και δεν θα τα παρατήσει έτσι εύκολα. Αντιθέτως, στη συνέχεια θα σταθεί στο πλευρό της οικογένειας σε πολύ κρίσιμες στιγμές.

Προδοσία χωρίς προηγούμενο - Ο Άγγελος φορτώνει τον θάνατο της Μυρτούς στον...

Ο δολοφόνος της Μυρτούς Ροδίτη φαίνεται, πως γίνεται σιγά σιγά φανερός στη νέα αστυνομική σειρά ''Παγιδευμένοι'' με το Θοδωρή να αποδεικνύει την αθωότητα του και να βγαίνει από τη φυλακή.

Το έξυπνο κόλπο της Άννας θα ξεσκεπάσει τον συνεργάτη της Άγγελο, αφού το δεύτερο σκουλαρίκι της νεκρής Ροδίτη βρίσκεται στον σπίτι του. Οι γονείς του θα σοκαριστούν, αφού ο γιος τους καταδικάζεται μέχρι να καταφέρει να τον αθωώσει ο πατέρας του με ψευδή στοιχεία.

Πιο αναλυτικά, ο Αλέκος θα ισχυριστεί πως την ημέρα του φόνου το παιδί του ήταν στο νοσοκομείο. Τον λόγο στο σημείο εκείνο θα πάρει ο Άγγελος δηλώνοντας, πως ο πατέρας του σκότωσε τη Μυρτώ κάτι, που θα μπορούσε να επιβεβαιώσει και η μητέρα του Υβόννη.

Παγιδευμένοι - Υβόννη και Αλέκος

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Σταύρος Τσουμάνης: Η ηλικία και η καταγωγή του «Παγιδευμένου» Θοδωρή Μαρκέτου

Πέτρος Λαγούτης για Παγιδευμένους: "Ο δολοφόνος είναι ένας άνθρωπος που... " - Σούπερ αποκλειστική αποκάλυψη!