Από Πέννυ Μαστοράκου

Μέσα σε όλα τα δυσάρεστα που συμβαίνουν, και πρόκειται να συμβούν στην Γη της Ελιάς την εβδομάδα που θα μας έρθει (δείτε εδώ τις καταιγιστικές εξελίξεις), τουλάχιστον υπάρχει και μία δόση γέλιου, και αυτή είναι η ιστορία του Θανάση και οι αταξίες του με τις γυναίκες, οι οποίες μας απασχολούν και σήμερα, στο επεισόδιο του Σαββάτου 8/10 στην σειρά!

Ο Θανάσης δεν έχει ούτε μέτρο ούτε τσίπα, όπως υποστηρίζουν χαρακτηριστικά οι χρήστες του Twitter, οι οποίοι απασφάλισαν στο επεισόδιο με τις πράξεις του, και για ακόμη μία φορά έστησαν στον τοίχο Αρετή και Αναστασία, καθώς δεν έχουν πάρει χαμπάρι ότι τις δουλεύει ψιλό γαζί!

Ένα και ένα τα επικά σχόλια για τον Θανάση στην Γη της Ελιάς

Η Αναστασία ανακαλύπτει την σχέση του Θανάση και της Αρετής!

Μπορεί η δίκη της Αθηνάς να βρίσκεται στο προσκήνιο αυτές τις μέρες στη Γη της Ελιάς, ωστόσο και η σχέση της Αναστασίας με τον Θανάση δεν περνά απαρατήρητη, αφού έχει αρχίσει να γίνεται επικίνδυνη. Ο Θανάσης πουλάει έρωτες και στην Αρετή και ου δύο γυναίκες ζουν στον απόλυτο σκοτάδι. Όχι για πολύ ακόμα, όμως.

Η Αναστασία σύντομα θα βρεθεί αντιμέτωπη με την αλήθεια για την δεύτερη σύντροφο του καλού της και δεν θα μπορέσει να το διαχειριστεί με ψυχραιμία, αφού ο άντρας που ερωτεύτηκε για δεύτερη φορά, την πρόδωσε με τον ίδιο ακριβώς τρόπο.

Θα ξεσπάσει έντονα και θα προσπαθήσει να μιλήσει με την Αρετή, να της εξηγήσει τι συμβαίνει και να της προτείνει να συμμαχήσουν, ωστόσο η Αρετή έχει παραδωθεί στα δίχτυα του έρωτα αυτού του άνδρα και δεν είναι έτοιμη να τον ξεχάσει και να τα αφήσει όλα πίσω της, διότι για πρώτη φορά αισθάνεται πως υπάρχει κάποιος που την φροντίζει και την αγαπά πραγματικά.

Γη της Ελιάς Αρετή

Έτσι, η πληγωμένη Αναστασία συνειδητοποιεί πως και η φιλία της με την Αρετή δεν είναι πραγματική και τα πράγματα θα βγουν εκτός ελέγχου ανάμεσα τους. Στόχος της είναι, πλέον, να καταφέρει να εκδικηθεί τον Θανάση όπως του αξίζει, αλλά η σύντροφός του είναι ανάμεσά τους και θα δημιουργήσει προβλήματα. Εκείνος, μάλιστα, θα δείξει για πρώτη φορά το σκληρό του πρόσωπο.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γη της Ελιάς spoiler: Εμφανίζεται στην Μάνη και φέρνει τα πάνω κάτω! Αυτός είναι ο άνδρας που έχει στην κατοχή του το δαχτυλίδι των Βρεττάκων