Από Στέλλα Μούτσιου

Η κατάσταση έχει ξεφύγει για την Αναστασία στη Γη της Ελιάς, η οποία όλο αυτό το διάστημα προσπαθούσε να ευχαριστήσει τους υπόλοιπους και ένιωσε πως ήρθε η στιγμή να ικανοποιήσει επιτέλους και τον εαυτό της, πέφτοντας στα δίχτυα του έρωτα του Θανάση.

Δυστυχώς, όμως, ο ίδιος πουλάει έρωτες και στην Αρετή, γεγονός που έχει προκαλέσει "σάλο" στο Twitter και φαίνεται πως το πρόβλημα θα είναι ακόμη πιο μεγάλο, αφού ο έρωτάς του δεν είναι πραγματικός για καμία από τις δύο.

Η Αναστασία πέφτει στην παγίδα του Θανάση στη γη της Ελιάς

Η Αρετή έχει ανάγκη να αγαπηθεί και όσο εστιάζει στο πως θα χωρίσει τον Φίλιππο και την Βασιλική, ο Θανάσης την παρασέρνει σε μονοπάτια από τα οποία δεν θα μπορεί να ξεφύγει αργότερα, ενώ η Αναστασία πιστεύει τα παραμύθια του και θεωρεί πως θα ζήσουν παρέα έναν μεγάλο έρωτα.

Γη της Ελιάς Αρετή

Δεν μπορεί να πιστέψει πως έχει αλλάξει τόσο πολύ και το γεγονός πως μία μέρα που θα συναντηθούν στα χωράφια των Βρεττάκων και θα της ζητήσει να κάνουν έρωτα, για να θυμηθούν τον παλιό καλό καιρό, εκείνη θα προσπαθήσει να τον απομακρύνει.

Η προσπάθεια, όμως, θα είναι μάταιη, καθώς το πάθος της για εκείνον θα φουντώσει. Η απόλυτη καταστροφή, ωστόσο δεν θα αργήσει να έρθει. Ο Θανάσης το μόνο που σκέφτεται είναι να βγάλει κέρδος και θα κάνει τα πάντα για να τους αποσπάσει χρήματα, χωρίς να τον εδνιαφέρουν τα συναισθήματά τους.

Στα μαχαίρια και η Ισμήνη με την Αλκμήνη για τα μάτια του Κωνσταντίνου

Ο κακός χαμός αναμένεται να συμβεί στην Γη της Ελιάς στα επόμενα επεισόδια (δείτε εδώ τι θα συμβεί την εβδομάδα που έρχεται), και τα ζευγάρια πης σειράς φαίνεται πως θα βρεθούν σε πολύ δύσκολη θέση. 'Ενα από αυτά είναι και ο Κωνσταντίνος με την Ισμήνη.

Η σχέση του αυτό το διάστημα περνάει μια μεγάλη κρίση που τους έχει απομακρύνει αρκετά. Ο Κωνσταντίνος αποφασίζει να μιλήσει στην Αλκμήνη, την φίλη της καλής του, καθώς είναι από τα λίγα πρόσωπα που γνωρίζουν από πρώτο χέρι την κατάσταση τους.

Έτσι, στην προσπάθειά του να πείσει την Ισμήνη να μη διαλύσει τον γάμο τους, η Αλκμήνη σχεδιάζει να την κάνουν να ζηλέψει, καθώς θεωρεί πως είναι ο μόνος τρόπος για να την πείσει να γυρίσει στην αγκαλιά του. Αρχίζει, λοιπόν, να φλερτάρει μαζί του και το αποτέλεσμα θα είναι ακόμη χειρότερο.

Ο Κωνσταντίνος αντιλαμβάνεται πως τα πράγματα δεν πηγαίνουν όπως θα ήθελε, γι' αυτό και ζητά από την φίλη της συντρόφου του να το σταματήσει, αλλά εκείνη δείχνει να μην καταλαβαίνει και συνεχίζει δίχως έλεος. Αυτό θα οδηγήσει τις δύο γυναίκες να πιαστούν στα χέρια και, μάλιστα, θα εκνευριστεί περισσότερο μόλις μάθει ότι όλο αυτό έγινε για να βοηθήσει τον άντρα της.

Ρόλο σε όλο αυτό θα παίξει και η Μυρτάλη, η οποία θα υποστηρίξει την λάθος πλευράμ καθώς θα σταθεί στο πλευρό της Αλκμήνης εξηγώντας πως η επιλογή της ήταν σωστη.

Γη της Ελιάς

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γη της ελιάς spoiler: Η Χρυσούλα θύμα της Ασπασίας - Της ρουφάει το μεδούλι

Ψιθυρίζεται παντού: Το πραγματικό πρόσωπο της 21χρονης Ιφιγένειας Τζόλα στα γυρίσματα, πίσω από τις κάμερες