Από Ελένη Μήτση

Οι εξελίξεις στον Σασμό δεν έχουν σταματημό με τους φόνους να αποτελούν κάτι σύνηθες για τη σειρά του Alpha και τη διαδικασία έρευνας του φονιά κάτι αρκετά δύσκολο. Αυτό βλέπουμε να συμβαίνει και με τον θάνατο του Άγγελου...

Αρχικά φυλακίστηκε η Καλλιόπη, ομολογώντας την πράξη της. Εμείς ωστόσο σας έχουμε αποκαλύψει πως η καπετάνισσα θα βρει τον τρόπο και θα βγει από το κελί. Έτσι λοιπόν στα επόμενα επεισόδια σιγά σιγά θα δούμε τον Κώστα να βγαίνει ως πραγματικός ένοχος.

Μάλιστα στο επεισόδιο της Πέμπτης 6/10 θα δούμε τον πρώην της Άσπας να φτάνει πολύ κοντά την ομολογία της πράξης του λέγοντας την Άννα: «Αν μπορούσα να γυρίσω το χρόνο πίσω θα τα άλλαζα όλα, αλλά δε μπορώ. Έχασα το μυαλό μου Άννα, είχα πιει πάρα πολύ δεν ήξερα τι έκανα...».

Εκείνη ούσα αθώα, παρ' όλα αυτά αρχίζει να αντιλαμβάνεται αυτό, που συνέβη και τον ρωτάει ευθέως: «Τι εννοείς; Τι έκανες Κώστα;».

O Kώστας δηλώνει μεταμέλεια για τον θάνατο του Άγγελου στο Σασμό

Η Άσπα βάζει σε εφαρμογή ένα αιματηρό σχέδιο

Οι ανατροπές είναι κάτι που δεν σταματάει ούτε και στον δεύτερο κύκλο του Σασμού μιας και η καπετάνισσα τη μία ημέρα βρίσκεται πίσω από τα κάγκελα για τη δολοφονία του Άγγελου και την άλλη τη βλέπουμε να αθωώνεται.

Και αφού ο πραγματικός ένοχος του γιατρού δεν είναι η Σταματάκη αλλά ο Κώστας, η Άσπα έχοντας απηυδήσει από όσα έχει διαπράξει o πρώην άντρας της αποφασίζει να βάλει μπροστά ένα σκοτεινό και αιματηρό σχέδιο.

Αυτός που διψάει για εκδίκηση, όπως και εκείνη δεν είναι άλλος από τον Παυλή, ο οποίος θα θέσει σε ετοιμότητα το σχέδιο θανάτου σαν αυτό του Βασίλη Σταματάκη, θέλοντας δηλαδή να σκοτώσει τον Κώστα στη φυλακή.

Σασμός Άσπα

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Σασμός αποκλειστικό: H ώρα της κρίσης για Αργυρώ και Αστέρη - Η μοιραία συνάντηση ανατρέπει τα πάντα

Σασμός spoiler: Η Αργυρώ σε πανικό! Ο Σταύρος απελπίζεται και της παίρνει το παιδί