Από Ελένη Μήτση

Άλλο ένα συνταρακτικό επεισόδιο θα δούμε το βράδυ του Σαββάτου 8/10 στη ''Γη της ελιάς'' με τα ευρήματα που βρήκε η Εύα να σοκάρουν μαζί με εκείνη και τους γύρω της. Παράλληλα ο Στάθης γίνεται έξαλλος μαζί της...

Οι εξελίξεις του Σαββάτου 8/10 για τη ''Γη της ελιάς''

Η Κατερίνα έχει καταφέρει να κοροϊδέψει τους πάντες και να παίρνει λεφτά, τα οποία χαλάει σε ποτά και ναρκωτικά, ενώ το φτάνει στα άκρα σχεδιάζοντας να πάρει ακόμα και λύτρα απάγοντας το μωρό της Βασιλικής. Την ίδια στιγμή ο Κουράκος και η Ιουλία αποφασίζουν να δώσουν ακόμα μια ευκαιρία στον γάμο τους.

Η Ασπασία, μετά από πολλά, πείθει τον Δημοσθένη να δωρίσει 5.000€ για τη θεραπεία της Κατερίνας. Ωστόσο εκείνη συνεχίζει να κάνει άσωτο βίο και σε μια νυχτερινή της έξοδο γνωρίζει τον Αρη και μάλιστα κάνει έρωτα μαζί του. Στο μεταξύ ο Χρήστος είναι ακόμα απών από τη σχέση του με τη Μυρτάλη, γεγονός που την εκνευρίζει, ενώ παράλληλα ο Αλέξης συνεχίζει να της δείχνει όλο και περισσότερο πόσο τη λατρεύει. Την ίδια στιγμή η Βασιλική εκφράζει μια κρυφή της επιθυμία στον Φίλιππο και ζητά τη γνώμη του.

Στο μεταξύ, η Αννα εκνευρισμένη ανακοινώνει στον Αποστόλη: «Δεν είμαι μωρό παιδί να μου κάνεις ό,τι θέλεις. Αφού δεν δέχεσαι να έρθει ο Λεωνίδας εδώ, θα φύγω, θα νοικιάσω σπίτι για να μείνω μαζί του», του ξεκαθαρίζει. Την ίδια ώρα η Αλκμήνη βάζει μπρος το σχέδιό της και αρχίζει να φλερτάρει με τον Κωνσταντίνο. Φυσικά αυτό δεν περνάει απαρατήρητο από την Ισμήνη, η οποία δείχνει να ζηλεύει.

Παράλληλα ο Θανάσης ξεπερνά τα όρια και προσπαθεί να κάνει έρωτα με την Αναστασία σε ένα χωράφι. Την ίδια στιγμή η οικογένεια Βρεττάκου αποφασίζει να πουλήσει το πατρικό σπίτι και μόλις το μαθαίνει η Αναστασία καταρρακώνεται. Στο μεταξύ ο Στάθης θυμώνει άσχημα με την Εύα όταν ανακαλύπτει ένα ψέμα της και της μιλάει πολύ άσχημα, ενώ η Αννα μαθαίνει ότι ο Πότης πήγε μαζί με τον Λεωνίδα στο κλαμπ και γίνεται έξαλλη.

Η Ευτυχία καταρρέει με την επανασύνδεση του Κουράκου με την Ιουλία

Λίγο μετά τον χωρισμό του με την Ιουλία στη Γη της Ελιάς, ο Κουράκος έπεσε στον έρωτα της Ευτυχίας. Οι δυο τους έχουν έρθει πολύ κοντά, ωστόσο σύντομα η μεταξύ τους ιστορία θα ναυαγήσει, όταν ο αστυνόμος αποφασίσει να δώσει μία δεύτερη ευκαιρία στον γάμο του με την Ιουλία.

Η Μυρτάλη, που έχει αρχίσει να υποψιάζεται τη σχέση των δύο, βάζει την Ευτυχία στο στόχαστρο, θεωρώντας πως έχει πλευρίσει τον Κουράκο. Λίγο αργότερα όμως η Ευτυχία ζει έναν ακόμη εφιάλτη καθώς έρχεται αντιμέτωπη με την πικρή αλήθεια. Συναντάει τον Γιώργη και τον ρωτάει ευθέως: «Είναι αλήθεια ότι εσύ και Ιουλία τα ξαναβρήκατε;», του λέει πικραμένη και ο Γιώργης της το επιβεβαιώνει: «Ναι Ευτυχία, ξαναγύρισα στην Ιουλία. Είπαμε να δοκιμάσουμε μια ακόμα φορά αν μπορεί να σωθεί ο γάμος μας», της απαντάει.

Γη της Ελιάς Ευτυχία Κουράκος

Τόσο ο Κουράκος όσο και η Ιουλία διατηρούν τις επιφυλάξεις τους για τον γάμο τους και έτσι ο Ισίδωρος προσπαθεί να μεσολαβήσει για να λυθεί το θέμα. Έτσι, συμβουλεύει την Ιουλία: «Ιουλία, άκουσέ με και παρ' το απόφαση να προχωρήσεις και να κάνεις άμεσα ένα παιδί με τον Κουράκο. Μόνο έτσι θα σώσεις τον γάμο σου», της λέει.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γη της Ελιάς: Φεύγει στη Ζυρίχη - Είναι η τελευταία της προσπάθεια να ξεφύγει από την καταστροφή

Γη της Ελιάς: «Μου γυρίζουν τα έντερα» - Πυρ και μανία οι τηλεθεατές με την Κατερίνα