Από Στέλλα Μούτσιου

Άλλο ένα βράδυ που οι τηλεθεατές είναι καθηλωμένοι και παρακολουθούν την Γη της Ελιάς με απόλυτη προσοχή. Μπορεί τις προάλλες το θέμα της συζήτησης να αφορούσε τον Λυκούργο, ωστόσο αυτή τη φορά στόχος του κοινού ήταν η Κατερίνα.

Έχουν καταλάβει πολύ καλά πως δεν έχει έρθει για καλό στη Μάνη και το γεγονός πως η οικογένεια της Χάιδως έκατσε να φάει γεμάτη χαρά και κέφι και μαζί τους βρέθηκε και εκείνη, τους ξενέρωσε. Δεν θέλουν να την βλέπουν μπροστά τους.

Οι αντιδράσεις στο twitter για την Κατερίνα στη Γη της Ελιάς

Θα την ψάχνουν στη Ζυρίχη

Ο κακός χαμός θα συμβεί πολύ σύντομα στη Γη της Ελιάς, διότι η Κατερίνα θα αλλάξει τα δεδομένα για όλους τους πρωταγωνιστές της σειράς. Γνωρίζουμε πολύ καλά πως θα επιχειρήσει να απαγάγει το μωρό του Φίλιππου και της Βασιλικής, όμως όλα θα πάνε στραβά.

Ο Φίλιππος εντόπισε τους απαγωγείς στο σπίτι του, ακριβώς πριν καταφέρουν να αρπάξουν το μωρό, με αποτέλεσμα ο αστυνόμος Γιώργης Κουράκος να φτάσει εγκαίρως και να τους συλλάβει. Εκείνοι, φοβισμένοι θα ομολογήσουν ποιος κρύβεται πίσω από όλο αυτό.

Έτσι, θα ξεκινήσει ένα μεγάλο ανθρωποκυνηγητό, αφού ο Κουράκος δεν θα σταματήσει αν δεν συλλάβει την Κατερίνα, για την οποία θα μάθουν όλες οι απάτες της.

Γη της Ελιάς Κουράκος

Εκείνη, όμως, καταφέρνει να ξεφύγει στο εξωτερικό και να εγκατασταθεί στην Ζυρίχη, θεωρώντας πως δεν διατρέχει πλέον κίνδυνο να εντοπιστεί. Μάλιστα, προσπαθεί να αλλάξει την ταυτότητά της, για να περνά απαρατήρητη.

Ωστόσο, οι προσπάθειές της είναι μάταιες, γεγονός που θα οδηγήσει στο να εντοπιστεί από την αστυνομία και να μεταφερθεί στην Ελλάδα, με πολύ βαριές κατηγορίες.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γη της Ελιάς: Η Αναστασία ανακαλύπτει την σχέση του Θανάση και της Αρετής - Μοναδικός της στόχος είναι η εκδίκηση

Γη της ελιάς spoiler: Ζει το απόλυτο δράμα η Μαρία μετά την ισόβια της Αθηνάς - Κάνει κόμμα με τον Δημοσθένη