Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Ραγδαίες αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στο αποψινό (7/10) επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του Mega, Γη της Ελιάς. Μετά το σάλο που έγινε χθες (6/10) με την απόφαση του δικαστηρίου για την Αθηνά, η Μάνη αναστατώνεται για ακόμη μία φορά, όταν η Εύα ανακαλύπτει τρία πτώματα.

Τι θα δούμε σήμερα (7/10) στη Γη της Ελιάς

Η Αλκμήνη βάζει μπροστά ένα σχέδιο για να φέρει κοντά τον Κωνσταντίνο και την Ισμήνη. Την ίδια στιγμή η Εύα αναλαμβάνει μια νέα οικοδομή και κατά τη διάρκεια της εκσκαφής θα βρεθεί μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα, καθώς ανακαλύπτει θαμμένα τρία πτώματα κοριτσιών. το μεταξύ η Αλκμήνη εξηγεί στον Κωνσταντίνο το σχέδιο που έχει καταστρώσει πίσω από την πλάτη της Ισμήνης.

Εκείνος, όμως, είναι επιφυλακτικός, γιατί ξέρει ότι παίζει με τη φωτιά και φοβάται: «Δεν ξέρω, Αλκμήνη. Σ’ ευχαριστώ πάντως, αλλά φοβάμαι μήπως οι κινήσεις μου φέρουν αντίθετα αποτελέσματα», είναι α λόγια του. Την ίδια ώρα η Χάιδω προσπαθεί να συγκεντρώσει χρήματα για μια σοβαρή επέμβαση που χρειάζεται να κάνει η Κατερίνα στην Ιαπωνία, ενώ η Ιουλία βλέποντας την αδιαφορία του Γιώργη, τον ρωτά ευθέως: «Θέλω να μου πεις την αλήθεια. Είσαι ερωτευμένος με άλλη;».

Η Κατερίνα δίνει εντολή για την απαγωγή του μωρού!

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα δούμε πως όλο και περισσότεροι πολίτες καταθέτουν χρήματα για να βοηθήσουν την Κατερίνα, αγνοώντας πως πρόκειται για μια καλοστημένη παγίδα. Στο μεταξύ ο Άρης είναι ο μόνος που έχει υποψίες, ενώ ταυτόχρονα η Μαρίνα παρατηρεί πως η Κατερίνα φέρεται περίεργα και φλερτάρει με τον Αλέξη. Η επανασύνδεση του Κουράκου με την Ιουλία παγώνει την Ευτυχία που είχε πιστέψει πως κάτι μπορεί να συμβεί μεταξύ τους, ενώ το ζευγάρι την ίδια ώρα παλεύει να βρει τα πατήματά του, αλλά η αμηχανία ανάμεσά τους είναι έκδηλη.

Την ίδια στιγμή η Ισμήνη αποκαλύπτει στον Λυκούργο τις κινήσεις που κάνει η Αλκμήνη προς τον Κωνσταντίνο: «Μπαμπά μου, τον φλερτάρει ανοιχτά μπροστά μου, το καταλαβαίνεις;», του λέει και τον αφήνει άφωνο: «Τι λες; Πότε πρόλαβε κιόλας;», αναρωτιέται.

Ο Δημοσθένης συζητά με τους υπόλοιπους για το προεκλογικό του πρόγραμμα και η πρώτη σύγκρουση με τον Στάθη δεν θα αργήσει να έρθει, ενώ ο Θανάσης αυτή την φορά προσπαθεί να αποσπάσει χρήματα και από την Αναστασία, παριστάνοντάς της τον ερωτευμένο. Τελικά η Κατερίνα προχωράει με το σχέδιό της και διατάζει τον συνεργάτη της: «Κανόνισε τις λεπτομέρειες, η απαγωγή θα γίνει και σύντομα» και οι δυο τους συνεννοούνται πώς θα απάγουν το μωρό της Βασιλικής και του Φίλιππου.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γη της ελιάς: Έρχονται εντυπωσιακές προσθήκες ηθοποιών - Ο Ανδρέας Γεωργίου αποκάλυψε τα guest της Β' σεζόν

Γη της Ελιάς: «Η σεναριογράφος μας το έχει...» - Η αποκάλυψη του Αντρέα Γεωργίου για την τρίτη σεζόν