Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Όπως σας έχουμε ήδη αποκαλύψει μέσα από αποκλειστικό ρεπορτάζ, ο Κουράκος και η Ιουλία θα δώσουν μία δεύτερη ευκαιρία στον γάμο τους στην επιτυχημένη σειρά του Mega, Γη της Ελιάς, ωστόσο πριν γίνει αυτό, η Μυρτάλη θα αρχίσει να υποψιάζεται πως ο αστυνόμος τρέφει αισθήματα και για την Ευτυχία.

Τι θα δούμε απόψε (5/10) στη Γη της Ελιάς

Η Μυρτάλη βλέπει τον Γιώργη να μιλά με την Ευτυχία και υποπτεύεται ότι κάτι συμβαίνει ανάμεσά τους, ενώ η ζήλια της Αντιγόνης ως προς τη Μαρίνα και τη σχέση που έχει αποκτήσει με την Αγγελική, προβληματίζει και στενοχωρεί τον Ισίδωρο.

Την ίδια ώρα η Ιουλία συζητά με τον Γιώργη για το μέλλον του γάμου τους, ενώ η Μυρτάλη εκμυστηρεύεται στη Μαρίνα: «Θέλω να σου πω κάτι που μου φάνηκε περίεργο. Είδα τον Κουράκο να μιλάει με την Ευτυχία, αλλά κάτι μου λέει ότι με αυτούς τους δύο κάτι τρέχει», της λέει.

Η Αλκμήνη επιστρέφει αιφνιδιαστικά στο σπίτι και ανακαλύπτει κάτι για τη Ράινα που την ξαφνιάζει, ενώ ο Λυκούργος και η Αθηνά περνούν ώρες αγωνίας, καθώς μετά την απολογία της (δείτε εδώ απόσπασμα) η ώρα της ετυμηγορίας πλησιάζει. Ωστόσο οι αγορεύσεις του εισαγγελέα και της Πολιτικής Αγωγής κινούνται σε σκληρές γραμμές και οι ένορκοι δείχνουν να επηρεάζονται.

Τρία νέα πτώματα αναστατώνουν τη Μάνη

Η Αλκμήνη βάζει μπροστά ένα σχέδιο για να φέρει κοντά τον Κωνσταντίνο και την Ισμήνη. Την ίδια στιγμή η Εύα αναλαμβάνει μια νέα οικοδομή και κατά τη διάρκεια της εκσκαφής θα βρεθεί μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα, καθώς ανακαλύπτει θαμμένα τρία πτώματα κοριτσιών. Στο μεταξύ η Αλκμήνη εξηγεί στον Κωνσταντίνο το σχέδιο που έχει καταστρώσει πίσω από την πλάτη της Ισμήνης.

Εκείνος, όμως, είναι επιφυλακτικός, γιατί ξέρει ότι παίζει με τη φωτιά και φοβάται: «Δεν ξέρω, Αλκμήνη. Σ’ ευχαριστώ πάντως, αλλά φοβάμαι μήπως οι κινήσεις μου φέρουν αντίθετα αποτελέσματα», είναι α λόγια του. Την ίδια ώρα η Χάιδω προσπαθεί να συγκεντρώσει χρήματα για μια σοβαρή επέμβαση που χρειάζεται να κάνει η Κατερίνα στην Ιαπωνία, ενώ η Ιουλία βλέποντας την αδιαφορία του Γιώργη, τον ρωτά ευθέως: «Θέλω να μου πεις την αλήθεια. Είσαι ερωτευμένος με άλλη;».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γη της Ελιάς: Ένα βήμα πριν την απιστία ο Φίλιππος - Η γυναίκα που ταράζει την σχέση του με την Βασιλική

Γη της Ελιάς: «Κάνουν διαγωνισμό κατάρας;!» - Έστησαν "δικαστήριο" στο Twitter και ξεφτίλισαν Αρετή και Ασπασία