Από Στέλλα Μούτσιου

Ο κακός χαμός θα συμβεί πολύ σύντομα στη Γη της Ελιάς, διότι η Κατερίνα θα αλλάξει τα δεδομένα για όλους τους πρωταγωνιστές της σειράς. Γνωρίζουμε πολύ καλά πως θα επιχειρήσει να απαγάγει το μωρό του Φίλιππου και της Βασιλικής, όμως όλα θα πάνε στραβά.

Ο Φίλιππος εντόπισε τους απαγωγείς στο σπίτι του, ακριβώς πριν καταφέρουν να αρπάξουν το μωρό, με αποτέλεσμα ο αστυνόμος Γιώργης Κουράκος να φτάσει εγκαίρως και να τους συλλάβει. Εκείνοι, φοβισμένοι θα ομολογήσουν ποιος κρύβεται πίσω από όλο αυτό.

Η Κατερίνα καταφεύγει στη Ζυρίχη στη Γη της Ελιάς

Έτσι, θα ξεκινήσει ένα μεγάλο ανθρωποκυνηγητό, αφού ο Κουράκος δεν θα σταματήσει αν δεν συλλάβει την Κατερίνα, για την οποία θα μάθουν όλες οι απάτες της.

Γη της Ελιάς Κουράκος

Εκείνη, όμως, καταφέρνει να ξεφύγει στο εξωτερικό και να εγκατασταθεί στην Ζυρίχη, θεωρώντας πως δεν διατρέχει πλέον κίνδυνο να εντοπιστεί. Μάλιστα, προσπαθεί να αλλάξει την ταυτότητά της, για να περνά απαρατήρητη.

Ωστόσο, οι προσπάθειές της είναι μάταιες, γεγονός που θα οδηγήσει στο να εντοπιστεί από την αστυνομία και να μεταφερθεί στην Ελλάδα, με πολύ βαριές κατηγορίες.

«Είναι αλήθεια;» - Η Ευτυχία καταρρέει με την επανασύνδεση του Κουράκου με την Ιουλία

Λίγο μετά τον χωρισμό του με την Ιουλία στη Γη της Ελιάς, ο Κουράκος έπεσε στον έρωτα της Ευτυχίας. Οι δυο τους έχουν έρθει πολύ κοντά, ωστόσο σύντομα η μεταξύ τους ιστορία θα ναυαγήσει, όταν ο αστυνόμος αποφασίσει να δώσει μία δεύτερη ευκαιρία στον γάμο του με την Ιουλία.

Η Μυρτάλη, που έχει αρχίσει να υποψιάζεται τη σχέση των δύο, βάζει την Ευτυχία στο στόχαστρο, θεωρώντας πως έχει πλευρίσει τον Κουράκο. Λίγο αργότερα όμως η Ευτυχία ζει έναν ακόμη εφιάλτη καθώς έρχεται αντιμέτωπη με την πικρή αλήθεια. Συναντάει τον Γιώργη και τον ρωτάει ευθέως: «Είναι αλήθεια ότι εσύ και Ιουλία τα ξαναβρήκατε;», του λέει πικραμένη και ο Γιώργης της το επιβεβαιώνει: «Ναι Ευτυχία, ξαναγύρισα στην Ιουλία. Είπαμε να δοκιμάσουμε μια ακόμα φορά αν μπορεί να σωθεί ο γάμος μας», της απαντάει.

Γη της Ελιάς Ευτυχία Κουράκος

Τόσο ο Κουράκος όσο και η Ιουλία διατηρούν τις επιφυλάξεις τους για τον γάμο τους και έτσι ο Ισίδωρος προσπαθεί να μεσολαβήσει για να λυθεί το θέμα. Έτσι, συμβουλεύει την Ιουλία: «Ιουλία, άκουσέ με και παρ' το απόφαση να προχωρήσεις και να κάνεις άμεσα ένα παιδί με τον Κουράκο. Μόνο έτσι θα σώσεις τον γάμο σου», της λέει.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γη της Ελιάς: Η Αναστασία ανακαλύπτει την σχέση του Θανάση και της Αρετής - Μοναδικός της στόχος είναι η εκδίκηση

Γη της Ελιάς: «Καλά, συγκλό κύριε Παρτσαλάκη μας» - Το twitter χειροκροτά τον "Λυκούργο"