Από Στέλλα Μούτσιου

Η Άννα πολύ σύντομα θα μάθει ποιος είναι ο φονιάς της αδερφής της στους Παγιδευμένους και η αντίδρασή της θα είναι ακραία. Δεν μπορεί να διανοηθεί πως ο άνθρωπος που είχε τόσο καιρό δίπλα της και της συμπαραστεκόταν, είναι ένας ψεύτης, που της στέρησε για πάντα την καλύτερή της φίλη.

Ο Δημήτρης προσπαθεί να λειτουργεί ως η φωνή της λογικής της Άννας, όμως εκείνη δεν ακούει κανέναν, διότι θεωρεί πως πρέπει να βιαστούν για να βρουν έγκαιρα τα στοιχεία που θα καταδικάσουν τον δολοφόνο.

Η Άννα και ο Δημήτρης τρακάρουν στους Παγιδευμένους

Αυτό θα τους οδηγήσει να πάρουν αποφάσεις που θα τους θέσουν σε κίνδυνο, με πρώτο παράδειγμα το τροχαίο ατύχημα στο οποίο θα αναμειχθούν.

Παγιδευμένοι δολοφόνος

Κανείς από τους δύο δεν θα κινδυνεύσει σωματικά, όμως ο Άγγελος παρακολουθεί τις κινήσεις τους και είναι αποφασισμένος να κάνει τα πάντα για να μείνουν μακριά από την απόδειξη της αλήθειας. Μάλιστα, στόχος του είναι παραπλανήσει και να στρέψει τις έρευνες της αστυνομίας αλλού.

Ο Άγγελος φορτώνει τον θάνατο της Μυρτούς στον...

Ο δολοφόνος της Μυρτούς Ροδίτη φαίνεται, πως γίνεται σιγά σιγά φανερός στη νέα αστυνομική σειρά ''Παγιδευμένοι'' με το Θοδωρή να αποδεικνύει την αθωότητα του και να βγαίνει από τη φυλακή.

Το έξυπνο κόλπο της Άννας θα ξεσκεπάσει τον συνεργάτη της Άγγελο, αφού το δεύτερο σκουλαρίκι της νεκρής Ροδίτη βρίσκεται στον σπίτι του. Οι γονείς του θα σοκαριστούν, αφού ο γιος τους καταδικάζεται μέχρι να καταφέρει να τον αθωώσει ο πατέρας του με ψευδή στοιχεία.

Πιο αναλυτικά, ο Αλέκος θα ισχυριστεί πως την ημέρα του φόνου το παιδί του ήταν στο νοσοκομείο. Τον λόγο στο σημείο εκείνο θα πάρει ο Άγγελος δηλώνοντας, πως ο πατέρας του σκότωσε τη Μυρτώ κάτι, που θα μπορούσε να επιβεβαιώσει και η μητέρα του Υβόννη.

Παγιδευμένοι - Υβόννη και Αλέκος

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Παγιδευμένοι spoiler: Έξω φρενών ο Σπύρος - Αυτή η συνάντηση θα του θυμίσει τα παιδικά του τραύματα

Σταύρος Τσουμάνης: Η ηλικία και η καταγωγή του «Παγιδευμένου» Θοδωρή Μαρκέτου