Από Ελένη Μήτση

Μια δολοφονία είναι αρκετή στους Παγιδευμένους για να σκορπίσει θλίψη και παράλληλα φέρνει στην επιφάνεια πολλά αναπάντητα ερωτήματα για το ποιος είναι τέλος πάντων ο φονιάς της Μυρτούς.

Η Άννα με την ιδιότητα της δικηγόρου αλλά και της αδερφής της αδικοχαμένης κοπέλας βάζει σε εφαρμογή ένα νέο σχέδιο, το οποίο θα καταδείξει τον δολοφόνο. Και αφού λοιπόν τώρα πια είναι σίγουρο, πως ο συνεργάτης της Άγγελος σκότωσε την αδερφή της, αναζητάει για αρχή το λόγο.

Η αντίδραση της Άννας όταν μαθαίνει τον δολοφόνο της αδερφής της

Εκείνος θα ομολογήσει και συγκεκριμένα θα παραδεχτεί ότι την σκότωσε γιατί ήταν ερωτευμένος μαζί της και εκείνη ωστόσο δεν τον ήθελε. Η Άννα θα θολώσει, όταν μάλιστα θα της τονίσει, ότι καλά έκανε και τη σκότωσε.

Θα επιχειρήσει να του αφαιρέσει τη ζωή, αλλά τότε θα είναι η στιγμή που Δημήτρης και Ανδρέας θα συλλάβουν τον Άγγελο.

Παγιδευμένοι

Ο Άγγελος φορτώνει τον θάνατο της Μυρτούς στον...

Ο δολοφόνος της Μυρτούς Ροδίτη φαίνεται, πως γίνεται σιγά σιγά φανερός στη νέα αστυνομική σειρά ''Παγιδευμένοι'' με το Θοδωρή να αποδεικνύει την αθωότητα του και να βγαίνει από τη φυλακή.

Το έξυπνο κόλπο της Άννας θα ξεσκεπάσει τον συνεργάτη της Άγγελο, αφού το δεύτερο σκουλαρίκι της νεκρής Ροδίτη βρίσκεται στον σπίτι του. Οι γονείς του θα σοκαριστούν, αφού ο γιος τους καταδικάζεται μέχρι να καταφέρει να τον αθωώσει ο πατέρας του με ψευδή στοιχεία.

Πιο αναλυτικά, ο Αλέκος θα ισχυριστεί πως την ημέρα του φόνου το παιδί του ήταν στο νοσοκομείο. Τον λόγο στο σημείο εκείνο θα πάρει ο Άγγελος δηλώνοντας, πως ο πατέρας του σκότωσε τη Μυρτώ κάτι, που θα μπορούσε να επιβεβαιώσει και η μητέρα του Υβόννη.

Παγιδευμένοι - Υβόννη και Αλέκος

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Πέτρος Λαγούτης για Παγιδευμένους: "Ο δολοφόνος είναι ένας άνθρωπος που... " - Σούπερ αποκλειστική αποκάλυψη!

Παγιδευμένοι spoiler: Το κόλπο της Άννας έπιασε - Βρήκε τον πραγματικό δολοφόνο της Μυρτώς!