Από Στέλλα Μούτσιου

Μπορεί η δίκη της Αθηνάς να βρίσκεται στο προσκήνιο αυτές τις μέρες στη Γη της Ελιάς, ωστόσο και η σχέση της Αναστασίας με τον Θανάση δεν περνά απαρατήρητη, αφού έχει αρχίσει να γίνεται επικίνδυνη. Ο Θανάσης πουλάει έρωτες και στην Αρετή και ου δύο γυναίκες ζουν στον απόλυτο σκοτάδι. Όχι για πολύ ακόμα, όμως.

Η Αναστασία σύντομα θα βρεθεί αντιμέτωπη με την αλήθεια για την δεύτερη σύντροφο του καλού της και δεν θα μπορέσει να το διαχειριστεί με ψυχραιμία, αφού ο άντρας που ερωτεύτηκε για δεύτερη φορά, την πρόδωσε με τον ίδιο ακριβώς τρόπο.

Η Αναστασία μαθαίνει την αλήθεια για τον Θανάση και την Αρετή στη Γη της Ελιάς

Θα ξεσπάσει έντονα και θα προσπαθήσει να μιλήσει με την Αρετή, να της εξηγήσει τι συμβαίνει και να της προτείνει να συμμαχήσουν, ωστόσο η Αρετή έχει παραδωθεί στα δίχτυα του έρωτα αυτού του άνδρα και δεν είναι έτοιμη να τον ξεχάσει και να τα αφήσει όλα πίσω της, διότι για πρώτη φορά αισθάνεται πως υπάρχει κάποιος που την φροντίζει και την αγαπά πραγματικά.

Γη της Ελιάς Αρετή

Έτσι, η πληγωμένη Αναστασία συνειδητοποιεί πως και η φιλία της με την Αρετή δεν είναι πραγματική και τα πράγματα θα βγουν εκτός ελέγχου ανάμεσα τους. Στόχος της είναι, πλέον, να καταφέρει να εκδικηθεί τον Θανάση όπως του αξίζει, αλλά η σύντροφός του είναι ανάμεσά τους και θα δημιουργήσει προβλήματα. Εκείνος, μάλιστα, θα δείξει για πρώτη φορά το σκληρό του πρόσωπο.

Σε σοκ Φίλιππος και Βασιλική - Μετά από το ζευγάρι αρπάζουν το παιδί τους

Πολλές οι εξελίξεις οι εξελίξεις για την αγαπημένη σειρά του κοινού ''Γη της ελιάς'' με τον Β΄ κύκλο να έχει πολλά αστυνομικά πλάνα αλλά και πολλούς έρωτες, που φουντώνουν είτε διατηρούνται στο ίδιο επίπεδο.

Ο Φίλιππος με τη Βασιλική έχουν αποφασίσει παρά τα εμπόδια να ζήσουν τον έρωτα του και πάνω από όλα να φροντίζουν το παιδί τους (δείτε εδώ τη γυναίκα που παίρνει τα μυαλά του Φίλιππου). Ωστόσο μέσα από το ''Πάμε Δανάη'' έγινε γνωστό, πως η ζωή τους θα αλλάξει δραματικά και έντονα, όταν θα αντιληφθούν πως θα προσπαθήσουν να απαγάγουν το παιδί τους.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γη της ελιάς spoiler: Ζει το απόλυτο δράμα η Μαρία μετά την ισόβια της Αθηνάς - Κάνει κόμμα με τον Δημοσθένη

Γη της Ελιάς Spoiler: «Είναι αλήθεια;» - Η Ευτυχία καταρρέει με την επανασύνδεση του Κουράκου με την Ιουλία