Από Ελένη Μήτση

Πολλές οι εξελίξεις οι εξελίξεις για την αγαπημένη σειρά του κοινού ''Γη της ελιάς'' με τον Β΄ κύκλο να έχει πολλά αστυνομικά πλάνα αλλά και πολλούς έρωτες, που φουντώνουν είτε διατηρούνται στο ίδιο επίπεδο.

Ο Φίλιππος με τη Βασιλική έχουν αποφασίσει παρά τα εμπόδια να ζήσουν τον έρωτα του και πάνω από όλα να φροντίζουν το παιδί τους (δείτε εδώ τη γυναίκα που παίρνει τα μυαλά του Φίλιππου). Ωστόσο μέσα από το ''Πάμε Δανάη'' έγινε γνωστό, πως η ζωή τους θα αλλάξει δραματικά και έντονα, όταν θα αντιληφθούν πως θα προσπαθήσουν να απαγάγουν το παιδί τους.

Οι προσπάθειες του Φίλιππου να μην απαγάγουν το μωρό του με τη Βασιλική

Ο Φίλιππος σε κατάσταση αμόκ

Η κατάσταση πλέον στην Μάνη και την Γη της Ελιάς έχει βγει εκτός ελέγχου, και κυριολεκτικά τίποτα δεν μπορεί να προστατέψει τους ήρωες από τους κινδύνους που παραμονεύουν. Στα επεισόδια των ημερών που βλέπουμε, απασχολούμαστε με την πολύκροτη δίκη της Αθηνάς (δείτε εδώ το αναπάντεχο γράμμα που θα λάβει σε λίγες μέρες), αλλά και με τις εξελίξεις γύρω από το κύκλωμα που σπέρνει τον θάνατο στην Αρεόπολη.

Η οικογένεια Στεφανέα ωστόσο, για ακόμη μία φορά θα βρεθεί στο μάτι του κυκλώνα καθώς από εκεί που δεν το περιμένουν, μία απρόσμενη "εισβολή" από το παρελθόν, πρόκειται να τους δημιουργήσει προβλήματα που ούτε που φαντάζονταν, και να τους βάλει σε επικίνδυνα μονοπάτια!

Ο ερχομός της καλύτερης φίλης της νεκρής αδερφής του Στέλλας, φέρνει τα πάνω κάτω στο σπίτι τους, αλλά και σε όλη την Αρεόπολη καθώς η συμπεριφορά της Κατερίνας ενοχλεί τους πάντες. Και εκεί που ο Φίλιππος ήδη ψιλιάζεται πως κάτι δεν πάει καλά μαζί της.

Πράγματι το αρρωστημένο της μυαλό την οδηγεί σε ακραίες καταστάσεις, όπως το να δώσει εντολή σε κακοποιούς να απαγάγουν το μωρό της Βασιλικής και του Φίλιππου, προκειμένου να ζητήσουν λύτρα! Την πρώτη φορά δεν τα καταφέρνουν και αυτή γίνεται καπνός από την περιοχή, ωστόσο δεν τα παρατά γιατί ξαναπροσπαθεί για το ίδιο!

Ο Φίλιππος σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης

Όταν μάλιστα ανακαλύπτουν πως δεν είναι άρρωστη αλλά εξακολουθεί να κάνει χρήση ναρκωτικών, αλλά και άλλες κινήσεις της, θορυβούνται και ο Φίλιππος συνειδητοποιεί ότι το μωρό κινδυνεύει! Με το που επιστρέφει σπίτι βλέπει δύο άτομα να προσπαθούν να το αρπάξουν πάλι, οπότε παίρνει την καραμπίνα και αρχίζει να τους κυνηγά! Οι συνέχεια στις οθόνες μας...

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γη της Ελιάς Spoiler: «Είναι αλήθεια;» - Η Ευτυχία καταρρέει με την επανασύνδεση του Κουράκου με την Ιουλία

Γη της ελιάς spoiler: Ζει το απόλυτο δράμα η Μαρία μετά την ισόβια της Αθηνάς - Κάνει κόμμα με τον Δημοσθένη