Από Ελένη Μήτση

Μετά από μια αναταραχή, που επικράτησε στην παραγωγή του ''Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη'' η μεγάλη πρεμιέρα της κωμικής σειράς θα προβληθεί την Παρασκευή 7/10 από το Mega.

Το ''Πάμε Δανάη'' μάλιστα πρόβαλλε ένα απόσπασμα από τους ξεκαρδιστικούς διαλόγους του σίριαλ με τους ηθοποιούς αλλά και τους πρώτους χαρακτήρες, που είδαμε να είναι απολαυστικοί.

Απόσπασμα από την πρεμιέρα 7/10 της σειράς ''Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη''

Οι δηλώσεις της Βάσως Λασκαράκη για τη συνύπαρξη της με τον Τσιμιτσέλη στη σειρά

Η Βάσω Λασκαράκη παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα Real Life και μίλησε για το νέο της επαγγλεματικό βήμα στην τηλεόραση, καθώς πρωταγωνιστεί στη σειρά Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη, η οποία θα προβληθεί για πρώτη φορά σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Ωστόσο, στο σίριαλ θα βρίσκεται και ο πρώην σύζυγός της, Γιάννης Τσιμιτσέλης, μία συνεργασία για την οποία είχε μιλήσει ξανά στο παρελθόν, ωστόσο αυτή τη φορά έδωσε μερικές εξηγήσεις για το τι συμβαίνει στα γυρίσματά τους.

Φέτος συνεργάζεσαι τηλεοπτικά με τον πρώην σύζυγό σου, Γιάννη Τσιμιτσέλη…

Δεν παίζουμε μαζί στη σειρά με τον Γιάννη, δεν συναντιόμαστε. Ο Γιάννης παίζει με την Νίκη Λάμη. Είναι τρεις παράλληλες σπονδυλωτές ιστορίες τριών γυναικών στην ίδια πόλη, που η καθεμιά έχει τη δική της ζωή. Η Νίκη Λάμη, που προσπαθεί αν φτιάξει τη ζωή της και να βρει τον άνδρα των ονείρων της, η δική μου Μαίρη που έχει τον άνδρα της και το παιδί της και πορεύονται με αυτό κι η Κατερίνα Ζαρίφη με τον Σπύρο Πούλη και τα παιδιά τους που είναι παντρεμένοι μια 20ετία, που έχουν άλλα προβλήματα.

Όταν ο Γιάννης κλήθηκε να παίξει στην πρώτη ιστορία, το άκουσα με χαρά. Συνυπάρχουμε σε μια σειρά ως συνάδελφοι αλλά δεν παίζουμε μαζί. Όχι ότι αυτό θα ήταν απαραίτητα κακό. Δεν έχουμε κάτι να χωρίσουμε για όνομα του Θεού.

Βάσω Λασκαράκη

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Φιλιόμασταν και δεν έλεγε stop!» - Η απίστευτη αποκάλυψη της Κατερίνας Ζαρίφη για τα γυρίσματα του «Μαίρη, Μαίρη,Μαίρη»

Μαίρη Μαίρη Μαίρη: Οι χαρακτήρες της νέας σειράς του MEGA - Θα "πέσει" πολύ γέλιο μαζί τους