Από Πέννυ Μαστοράκου

Λίγο πριν την πρεμιέρα τους, η οποία πλησιάζει, το πρωί της Τετάρτης 21/9 η Βάσω Λασκαράκη μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» και αναφέρθηκε κυριολεκτικά στα πάντα. Η λαμπερή ηθοποιός ανέλυσε για τον ρόλο της στη νέα σειρά που πρωταγωνιστεί «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη», αλλά τοποθετήθηκε στην συνεργασία της με τον πρώην σύζυγό της Γιάννη Τσιμιτσέλη.

Η Βάσω Λασκαράκη για την συνεργασία με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη

«Το “Μαίρη Μαίρη, Μαίρη” είναι μια πολύ ωραία κωμωδία, γρήγορη, με 3 διαφορετικές γυναίκες, 3 διαφορετικές γενιές. Απείχα για ένα διάστημα, το είχα ανάγκη, είχε αρχίσει να μου λείπει η δουλειά αλλά πέρασα καλά. Η καραντίνα ήταν μια ευκαιρία να έρθω πιο κοντά με τον άνδρα μου, το παιδί μου και να ζήσω την οικογένειά μου.

Ήταν παράξενο το καλοκαίρι, περάσαμε κορονοϊό, περάσαμε γαστρεντερίτιδα, είχαμε συμπτώματα long covid. Είπαμε δεν θα το βάλουμε κάτω. Είμαι πολύ υπερήφανη για την Εύα, έχει έναν απίστευτο λόγο, είναι ένα πολύ ωραίο τυπάκι, έχει έναν πολύ ωραίο χαρακτήρα. Με ανησυχεί πάρα πολύ το συναισθηματικό της και η ψυχολογία της, να είναι καλά και προστατευμένη.

«Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης θα παίζει στο “Μαίρη Μαίρη, Μαίρη”, στην ίδια σειρά είχαμε να παίξουμε από την «Πολυκατοικία». Ποτέ δεν ξέρεις στο μέλλον τι μπορεί να συμβεί» ανέφερε μεταξύ άλλων η ηθοποιός.

Φωτογραφίες από τον ρομαντικό γάμο της με τον Λευτέρη Σουλτάτο

Η ίδια είναι έτοιμη να κάνει το νέο τηλεοπτικό της βήμα μέσα από τον πρωταγωνιστικό ρόλο που έχει αναλάβει στην σειρά «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη» του Mega (δείτε εδώ φωτογραφίες από τα γυρίσματα). Όσο καλά πάνε τα επαγγελματικά της, άλλο τόσο πάνε και τα προσωπικά της μιας και η ηθοποιός είναι παντρεμένη με τον γνωστό σεφ Λευτέρη Σουλτάτο.

Οι δυο τους είναι πολύ αγαπημένοι και δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν μιλήσει ανοιχτά για τη σχέση τους και για τα συναισθήματα που έχει ο ένας για τον άλλον.

Η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος παντρεύτηκαν στις 29 Απριλίου του 2019, χωρίς να έχουν ανακοινώσει την ημερομηνία, οπότε, αν και όλοι περίμεναν το γεγονός, δεν είχαν ιδέα το πότε θα λάβει χώρα το μυστήριο.

Λίγες μέρες αργότερα, η ηθοποιός είχε κάνει ένα story με το οποίο αποκάλυπτε ουσιαστικά πως παντρεύτηκε τον αγαπημένο της. Ο γάμος του ζευγαριού έγινε σε κλειστό κύκλο στην Κρήτη, με την παρουσία μόνο μερικών συγγενών και χωρίς φίλους από την Αθήνα.

«Η αγάπη του φώναξε πιο δυνατά από τους δαίμονές της», έλεγε το story της, το οποίο συνοδευόταν από τη λεζάντα «Just Married» και την ημερομηνία.

Βάσω Λασκαράκη σύζυγοςΛασκαράκη Σουλτάτος γάμοςΒάσω Λασκαράκη δεύτερος γάμοςΒάσω Λασκαράκη νυφικό

Κεντρικές και εσωτερικές φωτογραφίες: Instagram @vasolaskaraki @lefteris.soultatos

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Ανακοίνωσε το νέο της επαγγελματικό βήμα η Βάσω Λασκαράκη

Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη: Απολαυστική η Κατερίνα Ζαρίφη - Στον αέρα το νέο trailer της σειράς