Από Ελένη Μήτση

Ευχάριστα νέα ''έσκασαν'' για τη νέα κωμική σειρά του Mega ''Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη'' , η οποία στο τέλος της προσεχούς εβδομάδας θα κάνει την πρεμιέρα της μετά την ακύρωση της προκαθορισμένης ημερομηνίας.

Έτσι λοιπόν, την Παρασκευή 7/10 και το Σάββατο 8/10 θα παιχτούν τα πρώτα ξεκαρδιστικά επεισόδια, με τα τρέιλερς που έχουν κυκλοφορήσει να ανεβάζουν ψηλά τον πήχη για όσα αναμένεται να δούμε κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Όσα θα δούμε στην πρεμιέρα (7/10) του ''Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη''

Μαίρη (Νίκη Λάμη): Τη συναντάμε στο γραφείο της στη διαφημιστική, προβληματισμένη γιατί έχει μόλις χωρίσει με τον Γιάννη. Η μητέρα της, η Ιουλία, δεν συμφωνεί καθόλου με τον χωρισμό της. Συζητάει με τη φίλη της, την Μπέτυ, αν είναι φρόνιμο να κάνει κινήσεις ώστε να βρεθούν ξανά μαζί με τον Γιάννη.

Μαίρη (Βάσω Λασκαράκη): Είναι παντρεμένη με τον Γιώργο και έχουν ένα μικρό παιδί. Δεν βρίσκουν χρόνο για τίποτα αφού μιλάνε συνέχεια στο κινητό για δουλειές. Μαίρη (Κατερίνα Ζαρίφη): Με τον σύζυγό της, τον Κώστα, αναρωτιούνται αν είναι ευτυχισμένοι με αφορμή ότι πλησιάζει η επέτειος των είκοσι χρόνων γάμου τους.

Οι εξελίξεις στο δεύτερο επεισόδιο 8/10

Μαίρη (Νίκη Λάμη): Συζητά με την Μπέτυ για την ανεκτικότητά της απέναντι στις απιστίες του Γιάννη. Η Μπέτυ προσπαθεί να μετριάσει τον ενθουσιασμό της φίλης της, αλλά η Μαίρη φαντασιώνεται τη μεγάλη επανασύνδεση. Ο Γιάννης όμως έχει άλλα σχέδια…

Μαίρη (Βάσω Λασκαράκη): Μιλάει με τη Ζορζέτα, τη μητέρα της, για την αφηρημάδα του Γιώργου. Η Ζορζέτα θεωρεί ότι δεν πρόκειται για αφηρημάδα. Πιστεύει ότι ο Γιώργος έχει εξωσυζυγική σχέση. Για να το διαπιστώσει, κάνει αδιάκριτες ερωτήσεις στην κόρη της και τη συμβουλεύει να ψάξει το κινητό του.

Μαίρη (Κατερίνα Ζαρίφη): Προσπαθεί να πείσει τα παιδιά της, τον Λευτέρη και την Κωνσταντίνα, να έρθουν στο οικογενειακό δείπνο με αφορμή την επέτειο γάμου. Αποφασίζουν να πάνε όλοι μαζί σε ασιατικό εστιατόριο, πράγμα που η Ντίνα, η πεθερά της Μαίρης, δεν μπορεί να «χωνέψει». Στο εστιατόριο, η Ντίνα αρνείται να παραγγείλει γλυκό, γιατί δεν της αρέσει τίποτα. Ο Κώστας προσπαθεί για άλλη μια φορά να δικαιολογήσει τη μητέρα του.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Φιλιόμασταν και δεν έλεγε stop!» - Η απίστευτη αποκάλυψη της Κατερίνας Ζαρίφη για τα γυρίσματα του «Μαίρη, Μαίρη,Μαίρη»

Μαίρη Μαίρη Μαίρη: Οι χαρακτήρες της νέας σειράς του MEGA - Θα "πέσει" πολύ γέλιο μαζί τους