Από Πέννυ Μαστοράκου

Μετά την συνέντευξη της Βάσως Λασκαράκη, σχετικά με την συνεργασία της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη στην σειρά, το μεσημέρι της Παρασκευής 22/9 η απολαυστική Κατερίνα Ζαρίφη, βρέθηκε στον καναπέ της Ελένης Μενεγάκη, και έδωσε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης!

Η ίδια μίλησε για το ρόλο της στη νέα σειρά του Mega «Μαίρη Μαίρη Μαίρη», ενώ μοιράστηκε και μερικά αστεία και ξεκαρδιστικά σημεία από τις στιγμές τις στα γυρίσματα της σειράς.

Οι αποκαλύψεις της Κατερίνας Ζαρίφη

«Μου λέει ο Μιχάλης Ρέππας “το βρίσκεις κόντρα;”. Όχι, είναι γραμμένο πάνω μου!», είπε η Κατερίνα Ζαρίφη χιουμοριστικά και συμπλήρωσε: «23 χρόνια παντρεμένη, με παιδιά, με πεθερά… Η Μαίρη είναι μία γυναίκα που είναι στο νοικοκυριό της και προσπαθεί να τονίσει τη σχέση με τον άντρα της. Είναι ένα ποίημα ο Σπύρος! Είναι ένας εξαιρετικός σύζυγος, 23 χρόνια όμως η σχέση έχει γίνει… Δεν μπορώ να πω ότι δεν την θέλει τη γυναίκα του ακόμα, την αγαπάει. Και αυτή τον ποθεί, αλλά θέλει να κάνει κάτι να ξυπνήσει τη σχέση».

Όπως αποκάλυψε στο σίριαλ θα φιληθεί με άλλον άνδρα, τον γυμναστή της: «Το σίριαλ είναι κωμωδία και το φιλί ήταν κωμικό. Εκεί ήταν η πρώτη φορά που είπα “πως θα το κάνω αυτό το πράγμα;”. Το έκανα όμως! Να πήγαινα σε έναν Παπακαλιάτη, να φιλιόμουν τρία χρόνια σερί…

Να πήγαινα στο Maestro, να μην πάρω ανάσα! Κόμπλαρα λίγο. Φιλιόμασταν και ο Μιχάλης Ρέππας δεν έλεγε stop, γιατί είχε καταλάβει ότι με έχει πιάσει νευρικό γέλιο. Γέλαγαν από πίσω, γιατί ο άλλος μου όρμαγε. Αισθάνθηκα τόσο περίεργα, λες και ήμουν στο σχολείο και έδινα το πρώτο μου φιλί».

«Είχα το άγχος να εκπροσωπήσω τις πιο άγιες γυναίκες που κυκλοφορούν γύρω μας, οι Ελληνίδες νοικοκυρές, που τα δίνουν όλα και τρέχουν. Σπίτια πεντακάθαρα, φαγητά, παιδιά, τρεχάματα και λέω πως τα προλαβαίνουν; Γύρισμα με τον Μιχάλη Ρέππα είναι βατερλώ! Όταν τον πιάνει νευρικό γέλιο καταλύεται το σύμπαν. Είχαμε σκηνή που έπρεπε να ρίξουμε βεντούζες στον Σπύρο Πούλη και δεν έβγαινε η σκηνή, κλαίγαμε από τα γέλια» είπε φανερά ενθουσιασμένη...

Αυτές είναι οι μέρες και ώρες που θα βλέπουμε το «Μαίρη Μαίρη Μαίρη»

Το νέο πρόγραμμα του Mega είναι γεμάτο νέες σειρές που έρχονται με μεγάλες διαθέσεις για να μας κρατήσουν συντροφιά όλο το χειμώνα! Μία από αυτές είναι και η κωμωδία «Μαίρη Μαίρη Μαίρη», (δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες από τα γυρίσματα της σειράς) η οποία ετοιμάζεται να κάνει την πρεμιέρα της τον Οκτώβριο, ωστόσο μέχρι τότε έχουν γίνει γνωστά κάποια στοιχεία που μας δίνουν μία μικρή γεύση για την σειρά.

Πρόκειται για μια οικογενειακή κωμωδία που περιγράφει παράλληλα τις περιπέτειες τριών διαφορετικών γυναικών, οι οποίες τυχαία έχουν και το ίδιο όνομα! Ποιο άλλο; Μαίρη φυσικά! Κάθε μία έχει τη δική της ζωή, τους δικούς της ανθρώπους γύρω της και τη δική της κοσμοθεωρία.

Η πολυαναμενόμενη κωμωδία έρχεται τον Οκτώβριο και θα μεταδίδεται μία φορά την εβδομάδα. Κάθε Παρασκευή στις 21:00, τα βράδια μας θα γεμίσουν πολύ γέλιο και αξέχαστες ερμηνείες από πρόσωπα που έχουμε αγαπήσει μέσα από την τηλεόραση όλα αυτά τα χρόνια.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Κωμωδίες και δράματα - Οι σειρές που θα παίζουν στο Mega τη νέα σεζόν

Η νέα κωμική σειρά του Mega - Το trailer για το ''Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη'' ανεβάζει πολύ ψηλά τον πήχη