Από Πέννυ Μαστοράκου

Δεν προλαβαίνουμε πλέον τις εξελίξεις στην Γη της Ελιάς, καθώς κάθε επεισόδιο και μία νέα ανατροπή, που αλλάζει σχεδόν τα πάντα! Έχουμε ήδη παρακολουθήσει πως επικρατεί αναβρασμός στην Αρεόπολη, και την Μάνη, με την ύπαρξη ενός κυκλώματος, το οποίο φαίνεται να ηγείται ο Δημοσθένης (δείτε εδώ την εντολή θανάτου που δόθηκε για την...), όμως δεν γνωρίζαμε πως υπάρχει και δεύτερο και μάλιστα πιο αδίστακτο!

Κωνσταντίνος και Δημοσθένης αντιμέτωποι με αντίπαλο αδίστακτο κύκλωμα

Και πάνω που ήμασταν σίγουροι πως ο Δημοσθένης και κατ' επέκταση και ο Κωνσταντίνος με το δικό τους κύκλωμα, είναι σίγουρα πίσω από τους φόνους των κοριτσιών στην σειρά, τα φαινόμενα απατούν, και τελικά όχι μόνο δεν είναι εκείνοι, αλλά έρχεται δεύτερο κύκλωμα, πιο αδίστακτο και επικίνδυνο, που το τρέμουν μέχρι και αυτοί!

Γη της Ελιάς

Οι δολοφονίες των κοριτσιών λοιπόν, οι αποκεφαλισμοί και τα βίντεο, είναι ενέργειες του αντίπαλου κυκλώματος, το οποίο κάνει ακριβώς τα ίδια πράγματα με το κύκλωμα του Δημοσθένη, κάτι που τον προβληματίζει ιδιαίτερα. Ο Κωνσταντίνος, που θέλει διακαώς να ξεμπλέξει από το κύκλωμα, τώρα συμμαχεί με τον Δημοσθένη , προκειμένου να καταφέρουν να αντιμετωπίσουν τους αντιπάλους τους. Η συνέχεια...στις οθόνες σας!

Σε αυτούς ανήκει το δαχτυλίδι των Βρεττάκων!

Όλοι γνωρίζουμε από την πρώτη στιγμή τις παρανομίες του Δημοσθένη, που σε συνεργασία με τον Κωνσταντίνο έχουν συνταράξει τη Μάνη στη Γη της Ελιάς. Φόνοι, ληστείες, εκβιασμοί, γυναίκες, παράνομες διαθήκες. Τα πάντα, εκτός από αυτό που μέχρι τώρα πιστεύαμε. Ο Κωνσταντίνος και ο Δημοσθένης δεν έχουν καμία σχέση με τις δολοφονίες των κοριτσιών και το ΣΝΑΦ.

Από τη Μαρία Μεταξητινού

Όλοι νομίζουμε ότι πίσω από το κύκλωμα με το ΣΝΑΦ όπου κορίτσια δολοφονούνται on line ικανοποιώντας τις άρρωστες ερωτικές ορέξεις πλουσίων κυρίως, κρύβονται ο Δημοσθένης με τον Κωνσταντίνο, τα πάντα όμως ανατρέπονται.

Όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια, όχι μόνο δεν έχουν καμία σχέση, αλλά θα ανακαλύψουν ότι εκτός από αυτούς, ένα άλλο κύκλωμα με στυγνούς και επικίνδυνους δολοφόνους δρα στην περιοχή.

Μάλιστα, ο Κωνσταντίνος ζητά για μια ακόμα φορά από τον Δημοσθένη να τον αποδεσμεύσει: «Δημοσθένη, σε παρακαλώ, βγάλε με απέξω από τις παρανομίες σου. Βλέπεις ότι τα πράγματα έχουν αγριέψει και κινδυνεύουμε όλοι», του λέει. Ωστόσο ο Δημοσθένης και πάλι του το αρνείται: «Δεν θα είσαι με τα καλά σου, μου φαίνεται. Δεν έχεις να πας πουθενά, εγώ θα αποφασίσω το πώς και πότε θα σε αποδεσμεύσω. Και αυτή η μέρα αργεί να το ξέρεις», του απαντάει.

Γη της Ελιάς δαχτυλίδι Βρεττάκων

Στο μεταξύ ο άντρας με το δαχτυλίδι των Βρεττάκων εμφανίζεται στο στριπτιζάδικο, με τη Ράινα να αγνοεί πως ο κίνδυνος την πλησιάζει. Ποιος είναι όμως ο άντρας αυτός που κρύβεται και κυκλοφορεί με το δαχτυλίδι-οικόσημο της οικογένειας; Ο άντρας αυτός θα εμφανιστεί (δείτε εδώ ποιος άλλος χαρακτήρας θα μπει στη σειρά), αλλά ακόμα δεν θα δούμε το πρόσωπό του.

Θα βλέπουμε μόνο τις αποτρόπαιες πράξεις του και η έκπληξη θα είναι μεγάλη όταν (μετά από πολλά επεισόδια) δούμε το πρόσωπό του. Πάντως δεν είναι κανένας από τους γνωστούς μας Βρεττάκους. Το δαχτυλίδι που φοράει είναι ένα πέμπτο δαχτυλίδι που λίγοι γνωρίζουν ότι υπήρχε. Αυτό το θέμα θα μας πάει πίσω, πιο παλιά και πιο κοντά στον Ιπποκράτη, που η σχέση του με αυτό ίσως αποδειχθεί καταλυτική!

Περισσότερα στο Tivi Σίριαλ που κυκλοφορεί αυτή την εβδομάδα σε όλα τα περίπτερα!

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γη της Ελιάς: Ένα βήμα πριν την απιστία ο Φίλιππος - Η γυναίκα που ταράζει την σχέση του με την Βασιλική

Γη της Ελιάς εξελίξεις (6/10): Η ώρα της κρίσης - Η απόφαση του δικαστηρίου για την Αθηνά