Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Στο σημερινό (6/10) επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του Mega, Γη της Ελιάς, μεταξύ άλλων θα παρακολουθήσουμε και την «έκρηξη» της Αντιγόνης μετά τη συνάντησή της με τη Μαρίνα και τη μικρή Αγγελική.

Παρόλο που η ίδια είχε αποφασίσει πριν από πολλά χρόνια να δώσει το παιδί και να προχωρήσει τη ζωή της χωρίς αυτό, τώρα δεν μπορεί να βλέπει την Αγγελική να μεγαλώνει με τη Μαρίνα. Έτσι, επισκέπτεται τον Ισίδωρο στο σπίτι του και ξεσπά σε κλάματα.

«Τι έγινε γιατί κλαις;», της λέει ο πατέρας της και εκείνη καταρρέει: «Δεν το θέλω, στεναχωριέμαι. Είδα τη Μαρίνα με το παιδί και ζήλεψα, ήθελα να ήμουν εγώ στη θέση της».

Ο Ισίδωρος προσπαθεί να την ηρεμήσει και να της εξηγήσει πως όλο αυτή ήταν κάτι που επέλεξε η ίδια: «Αντιγόνη μου πρέπει να ξεχάσεις ότι υπάρχει αυτή η επιλογή για εσένα πια», αλλά εκείνη επιμένει: «Είναι δύσκολο».

«Το ξέρω αλλά πρέπει να το παλέψεις, εσύ το επέλεξες και το αποφάσισες, δεν στο επέβαλε κανείς αυτό», της εξηγεί ο Ισίδωρος ο οποίος δε θέλει να δει ξανά τα δύο παιδιά του να έχουν άσχημες σχέσεις μεταξύ τους, αν και σύντομα ο πατέρας της Αγγελικής θα έρθει στη Μάνη και θα ανατρέψει τα πάντα στην ιστορία.

Η Αντιγόνη ηρεμεί με τα λόγια του πατέρα της και έτσι του υπόσχεται πως θα προσπαθήσει να δει με άλλο μάτι όλη την ιστορία: «Έχεις δίκιο αλλά έρχονται φορές που όλο αυτό είναι τόσο αφόρητο. Δεν περίμενα ότι θα ήταν τόσο δύσκολο».

Το απόσπασμα από το αποψινό επεισόδιο της Γης της Ελιάς

Η συνάντηση της Αντιγόνης με τον πατέρα του παιδιού της

Σε λίγες μέρες από τώρα και συγκεκριμένα στο επεισόδιο 31, στη Μάνη, πέρα από την Κατερίνα, έρχεται ο Σωκράτης Δρακόπουλος, τον οποίο θα υποδυθεί ο Αποστόλης Τότσικας (δείτε εδώ τα πρώτα του στιγμιότυπα από τα γυρίσματα). Πρόκειται για έναν νέο άντρα επιχειρηματία, που ζει και εργάζεται στη Σουηδία. Πηγαίνει στη Μάνη προκειμένου να έρθει σε επαφή με τους ελαιοπαραγωγούς για να κάνει εξαγωγές λαδιού στη Σουηδία.

Ο Σωκράτης θα χρειαστεί να μείνει αρκετές μέρες στην Αρεόπολη. Εκεί, όπως είναι φυσικό, θα κινείται στην πόλη, όπου κατά τύχη θα έρθει πρόσωπο με πρόσωπο με την Αντιγόνη. Η Αντιγόνη μόλις τον δει θα ταραχτεί, καθώς ο Σωκράτης είναι ο άντρας με τον οποίο πριν επτά χρόνια είχε μείνει έγκυος. Πρόκειται για τον βιολογικό πατέρας της μικρής Αγγελικής, ο οποίος φυσικά και δεν γνωρίζει τίποτα. Η Αντιγόνη εξηγεί ότι βρέθηκε εκεί γιατί είναι η οικογένειά της και ότι είναι η γιατρός της πόλης, αλλά σταματάει εκεί.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γη της Ελιάς εξελίξεις (6/10): Η ώρα της κρίσης - Η απόφαση του δικαστηρίου για την Αθηνά

Γη της Ελιάς spoiler: Ο Κωνσταντίνος ήθελε να ξεμπλέξει με Δημοσθένη αλλά τώρα συμμαχούν! Έρχονται αντιμέτωποι με αντίπαλο αδίστακτο κύκλωμα