Από TV24 Team

Μπορεί η περσινή σεζόν της Γης της Ελιάς να τελείωσε με τον γάμο τους, ωστόσο τα βάσανα του Φίλιππου και της Βασιλικής, δεν έχουν τέλος. Μετά την απαγωγή τους, και την δηλητηρίαση που θα πάθει η Βασιλική από τα χέρια της μάνας της, ένα τρίτο πρόσωπο έρχεται να μπει ανάμεσά του.

Όπως αποκαλύφθηκε το πρωί της Δευτέρας (3/10) στην εκπομπή Πάμε Δανάη, το αγαπημένο ζευγάρι θα αναγκαστεί να ξεπεράσει ακόμα ένα εμπόδιο.

Τι θα συμβεί με Φίλιππο και Βασιλική στη Γη της Ελιάς

Συγκεκριμένα, στη Μάνη θα φτάσει η Κατερίνα, καλή φίλη της Στέλλας, η οποία εδώ και λίγο καιρό επικοινωνεί με τη Χάιδω και της έχει εξηγήσει πως χρειάζεται βοήθεια. Η Χάιδω την έχει σαν παιδί της και την περιμένει πώς και πώς χωρίς όμως να γνωρίζει πως η άφιξή της θα φέρει πολλά δεινά στην οικογένειά της.

Συγκεκριμένα, κάποια στιγμή, όταν ο Φίλιππος θα έχει γυρίσει σπίτι και θα βρίσκεται στο δωμάτιό του για να ξεκουραστεί, η Κατερίνα θα μπει μέσα και θα του κάνει ερωτική επίθεση. Ο νεαρός άνδρας θα τα χάσει και θα προσπαθήσει να την αποθήσει ωστόσο εκείνη θα συνεχίσει απτόητη.

Αφού καταφέρει να ξεφύγει από τα χέρια της Κατερίνας, ο Φίλιππος θα προβληματιστεί πολύ για το αν τελικά θα αποκαλύψει στη γυναίκα του τι έχει γίνει. Την ίδια ώρα όμως η Κατερίνα θα συνεχίσει να σχεδιάζει την απαγωγή του μωρού (δείτε εδώ τι θα συμβεί).

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Όλοι τους έχουν για ζευγάρι - Οι πραγματικές σχέσεις της Ιφιγένειας Τζόλα και του Διονύση Παπανδρέου πίσω από τις κάμερες της Γης της Ελιάς

Γη της Ελιάς: Το Αφεντικό παίρνει πίσω την εντολή θανάτου - Την γλιτώνει από βέβαιο θάνατο η...