Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Η Άντζελα Γκερέκου είναι χωρίς αμφιβολία μία από τις πιο πολυσυζητημένες ηθοποιούς της επιτυχημένης σειράς του Mega, Γη της Ελιάς. Η ίδια μετά από πολλά χρόνια απουσίας από τα τηλεοπτικά δρώμενα, αποφάσισε να πει το ναι στον Ανδρέα Γεωργίου.

«Με την συγκεκριμένη σειρά γίνεται ανάδειξη μέσα από την μυθοπλασία και την τοπική ταυτότητα της Μάνης και των γύρων περιοχών. Είπα το ναι χωρίς αυτό να ενοχλήσει την την βασική αρμοδιότητα αλλά και την ευθύνη που έχω ως πρόεδρος του ΕΟΤ», είχε εξομολογηθεί η ίδια.

Στη σειρά υποδύεται την Αθηνά, η δίκη της οποίας για την υπόθεση της δολοφονίας του εραστή της, Δημήτρη, βρίσκεται στο προσκήνιο στη δεύτερη σεζόν και οι εξελίξεις μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να είναι καταιγιστικές.

Τι θα δούμε στη συνέχεια της Γης της Ελιάς

Λυκούργος Αθηνά Γη της Ελιάς

Η Μυρτάλη βλέπει τον Γιώργη να μιλά με την Ευτυχία και υποπτεύεται ότι κάτι συμβαίνει ανάμεσά τους, ενώ η ζήλια της Αντιγόνης ως προς τη Μαρίνα και τη σχέση που έχει αποκτήσει με την Αγγελική, προβληματίζει και στενοχωρεί τον Ισίδωρο.

Την ίδια ώρα η Ιουλία συζητά με τον Γιώργη για το μέλλον του γάμου τους, ενώ η Μυρτάλη εκμυστηρεύεται στη Μαρίνα: «Θέλω να σου πω κάτι που μου φάνηκε περίεργο. Είδα τον Κουράκο να μιλάει με την Ευτυχία, αλλά κάτι μου λέει ότι με αυτούς τους δύο κάτι τρέχει», της λέει.

Η Αλκμήνη επιστρέφει αιφνιδιαστικά στο σπίτι και ανακαλύπτει κάτι για τη Ράινα που την ξαφνιάζει, ενώ ο Λυκούργος και η Αθηνά περνούν ώρες αγωνίας, καθώς μετά την απολογία της, η ώρα της ετυμηγορίας πλησιάζει. Ωστόσο οι αγορεύσεις του εισαγγελέα και της Πολιτικής Αγωγής κινούνται σε σκληρές γραμμές και οι ένορκοι δείχνουν να επηρεάζονται.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γη της Ελιάς: «Τον άντεξε τόσα χρόνια!» - Όλα όσα γνωρίζει ο Ισίδωρος για το μαρτύριο της Αθηνάς πλάι στον Ιπποκράτη

Γη της Ελιάς: Έβαλε την μύτη της βαθιά στις δουλειές του! Το άτομο που δίνει εντολή ο Δημοσθένης να καθαρίσουν